Giriş Kayıt
Rhys Ifans

Rhys Ifans (52)


Oyuncu, Yapımcı

Rhys Evans, 22 Temmuz 1967 Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

İnanılmaz Örümcek Adam (2012), Aşk Engel Tanımaz (1999), Küçük Nicky (2000), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rhys Evans
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2019 52 Biyografi Oyuncu 6.3 201
2018 51 Dram Oyuncu 7.1 69
2016 49 Biyografi Oyuncu 7.3 120,880
2016 Gerilim Oyuncu 7.6 6,148

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 49 Macera Oyuncu 6.2 81,180
2015 48 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 80
2015 48 Komedi Oyuncu 6.1 458
2015 Oyuncu 5.3 49

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 47 Komedi Oyuncu 6.1 22,444
2014 47 Dram Oyuncu 5.4 24,656
2014 47 Dram Oyuncu 5.7 6,985

Bir Başka Ben
2013 46 Gizem Oyuncu 4.7 5,057
2012 Suç Oyuncu 7.9 94,949

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 530,396

Uzatmalı Nişanlım
2012 45 Komedi Oyuncu 6.2 88,993
2012 Dram Oyuncu 7.4 198
2012 45 Dram Oyuncu 7.2 64
2011 Macera Oyuncu 6.4 9,559

Anonim
2011 44 Dram Oyuncu 6.9 38,080

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 43 Macera Oyuncu 7.7 430,353
2010 43 Dram Oyuncu 4.7 7,094

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 43 Komedi Oyuncu 6.1 25,356

Bağımlılık
2010 43 Biyografi Oyuncu 6.4 6,704
2010 43 Komedi Oyuncu 6.1 33,856

Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından
2010 43 Belgesel Oyuncu 8.0 59,008

Bay Hiçkimse
2009 42 Dram Oyuncu 7.8 199,188

Rock'n Roll Teknesi
2009 42 Komedi Oyuncu 7.4 102,723
2008 41 Suç Oyuncu 5.0 15,441
2008 41 Dram Oyuncu 5.5 301

Elizabeth: Altın Çağ
2007 40 Biyografi Oyuncu 6.9 62,691

Hannibal Doğuyor
2007 40 Suç Oyuncu 6.2 98,304

Rüya Bilmecesi
2006 39 Komedi 7.3 65,907

Garfield 2
2006 39 Komedi Oyuncu 5.0 35,372
2006 39 Komedi Oyuncu 6.2 619
2005 38 Dram Oyuncu 6.1 1,865

Gurur Dünyası
2004 37 Dram Oyuncu 6.2 19,519

Dayanılmaz Aşk
2004 37 Dram Oyuncu 6.4 9,583

Danny Deckchair Nerede?
2003 36 Komedi Oyuncu 6.8 4,649
2002 35 Komedi Oyuncu 6.2 3,981

İçgüdü
2001 34 Komedi Oyuncu 6.4 16,744

Çok Özel Haber
2001 34 Dram Oyuncu 6.7 30,930

Formül 51
2001 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 46,312
2001 34 Animasyon Oyuncu 5.6 1,593

Küçük Nicky
2000 33 Komedi Oyuncu 5.3 92,364

Yedek Oyuncular
2000 33 Komedi Oyuncu 6.6 54,825
2000 33 Komedi Oyuncu 5.5 11,681
2000 33 Komedi Oyuncu 6.5 4,859
2000 33 Komedi Oyuncu 3.6 1,008

Aşk Engel Tanımaz
1999 32 Komedi Oyuncu 7.1 247,953
1999 32 Komedi Oyuncu 6.1 303

Beş Kızkardeş
1998 31 Dram Oyuncu 6.3 3,265
1997 Suç Oyuncu 7.9 205
1997 30 Komedi Oyuncu 6.8 5,311
1997 Suç Oyuncu 7.6 630
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019