Giriş Kayıt

GoT'un Finalinin Ardından 2 Saatlik Game of Thrones: The Last Watch Belgeseli Yayınlanacak


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 29 Mart 2019 16:58

827 

resim

Game of Thrones’un 19 Mayıs’ta yayınlanacak son bölümünden bir hafta sonra 2 saatlik Game of Thrones: The Last Watch belgeseli yayınlanacak.

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Game of Thrones, bu yıl 8. sezonu ile ekranlara veda edecek. Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenen final sezonu, 14 Nisan’da başlayacak ve 19 Mayıs’ta yayınlanacak 6. bölüm ile sona erecek. Game of Thrones hayranları için sekiz yıllık bir yolculuğu noktalayacak olan final bölümünü, HBO tarafından hazırlanan iki saatlik Game of Thrones belgeseli izleyecek.

HBO, izleyicileri final sezonunun kamera arkasına götürecek ve milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen bu ilgi çekici evrenin nasıl yaratıldığını gözler önüne serecek belgeselin 26 Mayıs’ta, yani final bölümünden bir hafta sonra yayınlanacağını açıkladı.


resim

Game of Thrones: The Last Watch adını taşıyan belgeselin yönetmen koltuğunda İngiltereli belgesel yönetmeni Jeanie Finlay oturuyor. Dizinin yaratıcıları olan David Benioff ve D.B. Weiss ise belgeselde yürütücü yapımcı olarak görev alıyor.

HBO, The Last Watch’un sıradan bir kamera arkası belgeselinden fazlası olacağını ve bir dünya yaratıp sonra ona veda etmek zorunda kalmanın getirdiği acı tatlı hislerin işleneceği etkileyici bir hikâye anlatacağını açıkladı.

Game of Thrones’un final sezonunda; bir yandan insanlar ile Ak Yürüyenler arasındaki büyük savaş yaşanırken, bir yandan da Westeros’a hükmetmek için oynanan taht oyunlarının son perdesi sahnelenecek.


Game of Thrones: The Last Watch
2019
Game of Thrones: The Last Watch
Belgesel114 dk

Yönetmen: Jeanie Finlay
Game of Thrones: The Last Watch, sekiz sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen Game of Thrones’un 8. sezonunun ortaya çıkış aşamasını gözler önüne seriyor. Final sezonundan en özel görüntülerin yer aldığı belgeselde, 8. sezonun yapım aşaması,...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

mendo 29 Mart 2019 21:24
Güzel haber.

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film