Giriş Kayıt
Gethin Anthony

Gethin Anthony


Oyuncu

Gethin Anthony, oyuncu.

Kodachrome (2017), Copenhagen (2014), Aquarius (2015), Game of Thrones: The Last Watch (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

4.8 (4 Oy)
  • Currently 95/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu 4.7 763
2019 Dram Oyuncu 5.7 345
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 4,097

Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,809
2017 Dram Oyuncu 6.8 19,929
2017 Dram Oyuncu 8.2 86

İlk Kurşun
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 12,460
2015 Suç Oyuncu 7.0 13,351
2014 Dram Oyuncu 4.9 611
2014 Macera Oyuncu 7.0 13,883
2013 Gizem Oyuncu 7.6 50

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,293,925
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 5,884
2008 Korku Oyuncu 4.4 465

Savaşa 10 Gün Kala
2008 Dram Oyuncu 7.2 127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film