Giriş Kayıt

Colin Farrell ve Jack O’Connell'lı The North Water Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 10 Temmuz 2021 10:04

893 

resim

Weekend ve 45 Years gibi filmlerle tanınan Andrew Haigh’in başrollerinde Colin Farrell, Jack O’Connell ve Stephen Graham’a yer veren The North Water dizisinden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Weekend, 45 Years, Lean on Pete gibi filmlerle sinema dünyasında sağlam bir kariyer edinen Andrew Haigh, bir yandan televizyon dünyasında da dikkat çekici işlere imza atmaya devam ediyor. Sizlerle daha önce Looking ve The OA gibi dizilerde yönetmen koltuğuna oturan Haigh’ın, İngiliz yazar Ian McGuire’nın The North Water romanını televizyona uyarladığı haberini paylaşmıştık. Geçtiğimiz günlerde yeni görselleri yayınlanan diziden şimdi ise ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken yapımda, Patrick Sumner rolünde Jack O’Connell, Henry Drax rolünde Colin Farrell ve Kaptan Brownlee rolünde Stephen Graham ve Baxter rolünde Tom Courtenay karşımıza çıkacak. Ayrıca Peter Mullan, Sam Spruell ve Roland Møller gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizi, Türkiye’deki izleyicisi ile bu yılın sonunda Digiturk ve Tivibu’da yer alan BBC First kanalında buluşacak.

resim

1850’lerin sonlarında Kuzey Kutbu’ndaki buz kütlelerinde geçen The North Water, eski bir ordu cerrahı olan Patrick Sumner’ın (Jack O’Connell) bir balina avcılığı yolculuğundaki hikâyesine odaklanıyor. Dizideki vahşet, Sumner’ın mürettebat arkadaşları, ve özellikle Henry Drax karakteri (Colin Farrell) ile artış gösteriyor. Seferin asıl amacı belli olduğunda ise, iki karakter arasında yaşanan yüzleşme onları bambaşka bir yolculuğa çıkarıyor.

Diziden yayınlanan tanıtım fragmanı, karakterlerin içinde bulundukları dünyanın adaletsizliğine vurgu yapıyor. Dizi, AMC’nin 2018 yapımı dizisi The Terror ile birtakım benzerlikler gösteriyor. Açık denizin ortasında bir teknede geçmesiyle akıllara Master and Commander gibi macera hikâyeleri ile Moby Dick’i getiren dizinin çekimleri, önce Arktik’te, daha sonra ise Svalbard Takımadaları’nın kuzeyindeki donmuş denizler gibi zorlu mekânlarda tamamlandı. Dikkat çekici oyuncu kadrosu ve yapım ekibi, dram türündeki bir yapımın çekimlerinin gerçekleştirildiği en uzak nokta olarak kabul edilen Pack Ice’a ulaşmak için 81 dereceye kadar kuzeye yelken açtılar.

Türkiye’deki izleyiciler diziyi bu yılın sonunda Digiturk ve Tivibu’da yayınlanan BBC First kanalından izleyebilecek.


The North Water
2021
The North Water
Macera / Dram / Gizem90 dk

Yönetmen: Andrew Haigh
The North Water, 19. yüzyılda, Kuzey Kutbu sularında yapılan balina avcılığı sırasında, bir gemide doktor olarak görevini sürdüren eski ordu cerrahı Patrick Sumner’ın hikâyesini anlatacak. Sumner, sömürge topraklarda işledikleri suçlar ve puslu geçmişleri...
7.6 (16,584 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film