Giriş Kayıt

Brooklyn Nine-Nine 8. Sezon, 2021'e Ertelendi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 29 Ağustos 2020 16:00

701 

resim

Brooklyn Nine-Nine’ın bu sonbaharda yayınlanması beklenen 8. sezonu, ertelendi. Brooklyn Nine-Nine 8. sezon, 2021’de izleyici ile buluşacak.

Televizyon ekranlarındaki en iyi komedi dizilerinden biri olan Brooklyn Nine-Nine, yeni sezon öncesi beklenenden daha uzun bir ara verecek. Brooklyn Nine-Nine’ın ilk beş sezonuna ev sahipliği yapan Fox’un iptal kararının ardından diziyi kurtararak izleyicileri sevindiren NBC, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı sonbahar yayın takviminde Brookyln Nine-Nine’a da yer vermiş, bu durum dizinin heyecanla beklenen 8. sezonunun bu yıl yayınlanacağını göstermişti.

Ne var ki pandemi nedeniyle yayın takvimini revize etmek zorunda kalan NBC, dün pek çok dizi ve reality show için yeni yayın tarihleri açıkladı. Bu değişikliklerden etkilenen yapımlardan biri de Brooklyn Nine-Nine oldu. NBC tarafından paylaşılan yeni bilgiler, dizinin ilk başta açıklandığı gibi bu sonbaharda değil, 2021 yılında izleyici ile buluşacağını gösterdi.

NBC yayın takvimini pandemi nedeniyle revize etmek zorunda kalmış olsa da, Brookyln Nine-Nine’ın ertelenmesinin başlıca sebebi pandemi değil, son dönemde Amerika’da yaşanan olaylar. Polis şiddetinin ulaştığı endişe verici seviye ve buna tepki olarak yükselen Black Lives Matter hareketi sonrasında yeni sezon için yazılan senaryolar rafa kaldırıldı.

Başarılı komedyen Andy Samberg‘in başrolünü üstlendiği dizi, 8. sezonunda da New York Polisi’nin 99. Bölge Karakolu’ndaki dedektiflerinin ve polis şefinin başından geçenleri anlatmaya devam edecek. Ancak yeni sezonda senarist ekibi, Amerika’da son dönemde olup bitenler ve polis teşkilatlarındaki sistematik sorunlar hakkında daha duyarlı olmaya çalışacak. Dizinin başrol oyuncularından Terry Crews, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yeni sezonda Black Lives Matter protestolarının ve polis şiddeti sorununun görmezden gelinmeyeceğini ifade etti.

8. sezonda Andy Samberg ve Terry Crews’ün yanı sıra Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz ve Joe Lo Truglio da önceki sezonlardaki rolleriyle geri dönecek.

Parks and Recreation ve The Good Place gibi sevilen komedi dizilerinin de yaratıcısı olan Michael Schur‘un Saturday Night Live ve Parks and Recreation gibi dizilerle tanınan Daniel J. Goor ile birlikte hazırladığı dizinin 8. sezonu için şu an için net bir yayın tarihi açıklanmadı.

Brooklyn Nine-Nine
2013
Brooklyn Nine-Nine
Komedi / Suç22 dk

Yönetmen: Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk
Jake, işinde iyi, yetenekli ve ekibi içinde yakalama oranı en iyi polistir. Ama öteki yandan ciddiyetten yoksun ve sıkı çalışması gerekmemiş biri olarak oldukça da rahat biridir. Ekibe yeni gelen patron, emrindekilerin “rozetin hakkını vermesi” gerektiğini...
8.4 (369,114 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film