Giriş Kayıt
Andre Braugher

Andre Braugher


Oyuncu

Andre Braugher, oyuncu.

1991 yılının Aralık ayında Ami Brabson ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Brooklyn Nine-Nine (2013), Öldüren Sis (2007), Melekler Şehri (1998), Yolcular (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: André Braugher
7.8 (11 Oy)
  • Currently 156.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.3 30,633

Spirit Özgür Ruh
2021 Animasyon Oyuncu 5.4 1,558
2015 Dram Oyuncu 5.7 350
2015 Oyuncu 6.4 429

Kumarbaz
2014 Suç Oyuncu 6.0 73,708
2014 Oyuncu 6.6 454
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 189,705
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Komedi Oyuncu 8.4 365,427
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 37
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,186
2012 Oyuncu 6.3 273

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,039
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 361
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 979

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 28,740
2010 Oyuncu 7.0 214

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 330,500
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,601

Yolcular
2008 Dram Oyuncu 5.8 39,315
2008 Dram Oyuncu 6.1 14,618

Öldüren Sis
2007 Korku Oyuncu 7.1 341,426

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 277,737

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Oyuncu 5.8 5,160

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 5.7 110,542
2006 Suç Oyuncu 7.4 1,244

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 516,139

Lanetli Ev
2004 Korku Oyuncu 6.2 11,326
2004 Suç Oyuncu 7.3 1,030
2004 Suç Oyuncu 6.9 147
2003 Suç Oyuncu 7.8 7,247
2002 Belgesel Oyuncu 7.8 3,851
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,760

Frekans
2000 Suç Oyuncu 7.4 115,957
2000 Dram Oyuncu 7.6 221

Düetler
2000 Komedi Oyuncu 6.1 10,069
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 21,568
2000 Suç Oyuncu 7.8 2,041
2000 Belgesel Oyuncu 7.5 365
1999 Suç Oyuncu 8.1 125,805
1999 Dram Oyuncu 5.5 1,945
1999 Dram Oyuncu 6.5 287
1999 Suç Oyuncu 5.8 2,731

Melekler Şehri
1998 Dram Oyuncu 6.7 127,978

İlk Korku
1996 Suç Oyuncu 7.7 247,721
1996 Dram Oyuncu 6.9 6,047

Kahraman Pilotlar
1995 Dram Oyuncu 7.1 7,101

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Oyuncu 5.8 45,606
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 484
1993 Suç Oyuncu 8.7 14,231
1990 Dram Oyuncu 7.0 535

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.8 144,841
1988 Belgesel Oyuncu 8.6 2,211
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,321
1981 News Oyuncu 3.6 2,776
1952 News Oyuncu 4.6 2,468
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film