Giriş Kayıt

Brendan Gleeson'ın Donald Trump'a Hayat Verdiği The Comey Rule'tan İlk Görseller Geldi


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 18 Haziran 2020 12:11

425 

resim

Brendan Gleeson’ın Donald Trump’a hayat verdiği The Comey Rule dizisinden ilk görseller yayınlandı. Billy Ray’in yaratıcısı olduğu mini dizi, bu yıl izleyici ile buluşacak.

Başkanlık yarışına girdiği günden beri gündemden düşmeyen, sürekli tartışma yaratan açıklamalara ve kararlara imza atan Amerikan Başkanı Donald Trump, sinema-televizyon dünyasının da gündemini meşgul etmeye devam ediyor. James Gray’in bugün oyuncu kadrosu belli olan yeni filmi Armageddon Time‘da lise yıllarındaki hâlini görmeyi beklediğimiz Trump, bu yıl izleyici ile buluşacak The Comey Rule dizisinin de ana karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkacak.

Eski FBI Direktörü James Comey‘nin yazdığı A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership kitabından uyarlanacak mini dizide Trump’a usta oyuncu Brendan Gleeson hayat veriyor. Bugün diziden yayınlanan ilk görseller, saç tasarımı ve makyaj ile Gleeson’ın Trump’a bir hayli benzetildiğini gösteriyor.

Showtime kanalı tarafından hazırlanan mini dizi, James Comey’nin görevde olduğu dönemde yaşananları konu alıyor. Buradan hareketle dizi; James Comey’nin Trump ile arasındaki ilişki de dâhil olmak üzere Hillary Clinton’ın e-posta skandalıyla ilgili yapılan soruşturmadan, 2016 başkanlık seçimlerinde Rus müdahalesini kamuya açıklamakla suçlanmasına ve Mayıs 2017’de Donald Trump tarafından FBI’daki görevinden alınmasına kadar birçok konuyu işliyor.

resim

Dizide James Comey’e, The Newsroom’la Emmy ödülü kazanıp Altın Küre’ye aday olan Jeff Daniels hayat veriyor. House of Cards’tan tanıdığımız Michael Kelly, o dönem FBI’da müdür yardımcısı olarak görev alan avukat Andrew McCabe’i; Jennifer Ehle ise James Comey’nin eşi Patrice Comey’yi canlandırıyor. Eski Amerikan Başkanı Barack Obama’ya Kingsley Ben-Adir‘in hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Holly Hunter, Scoot McNairy ve Peter Coyote gibi isimler de yer alıyor.

Captain Phillips, The Hunger Games, Shattered Glass filmlerinin senaristi Billy Ray, dizinin senaryosunu yazıp yönetmen koltuğuna oturuyor. Yapımcı ve senarist kimliğiyle tanıdığımız, yönettiği The Mummy ile olumsuz eleştirilerden nasibini alan Alex Kurtzman dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

The Comey Rule, Amerika’da başkanlık seçimlerinin son ayağının gerçekleşeceği kasım ayında yayınlanacak. Ancak henüz dizi için net bir yayın tarihi açıklanmadı.

The Comey Rule
2020
The Comey Rule
Dram210 dk

Yönetmen: Billy Ray
Eski FBI Direktörü James Comey‘nin yazdığı A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership kitabından uyarlanan The Comey Rule, James Comey’nin görevde olduğu dönemde yaşananları konu alıyor. Buradan hareketle dizi; James Comey’nin Trump ile arasındaki ilişki...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film