Giriş Kayıt
Scoot McNairy

Scoot McNairy (45)


Oyuncu, Yapımcı

John Marcus Mcnairy, 11 Kasım 1977 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2010 yılının Haziran ayında Whitney Able ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Non-Stop (2014), Kibarca Öldürmek (2012), Narcos: Meksika (2018), İstila (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Marcus Mcnairy
Doğum Tarihi: 11 Kasım 1977
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: John 'Scoot' McNairy
Takma İsmi: Scooter
Burcu: Akrep
Boyu: 1.74 m
9.2 (9 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tim, Tim, Timsah
2022 45 Animasyon Oyuncu 6.3 2,617
2022 45 Biyografi Oyuncu 4.9 763
2022 Animasyon Oyuncu 8.2 1,306
2022 45 Biyografi Oyuncu 5.5 58,100

Dünyanın En Şanslı Kızı
2022 45 Dram Oyuncu 6.4 46,712

Yaşamaya Bak
2021 44 Dram Oyuncu 7.7 8,972
2020 Dram Oyuncu 7.5 9,316
2020 Komedi Oyuncu 7.6 18
2019 42 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,807

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 42 Komedi Oyuncu 7.6 752,109
2018 41 Aksiyon Oyuncu 6.2 30,244

Narcos: Meksika
2018 Suç Oyuncu 8.4 85,694

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası
2018 41 Komedi Oyuncu 5.5 4,013
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 69,769

Savaş Makinesi
2017 40 Komedi Oyuncu 6.0 47,705
2017 40 Dram Oyuncu 5.7 25,452
2017 40 Aksiyon Oyuncu 5.6 33,044

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 704,251
2015 38 Komedi Oyuncu 6.1 22,677
2015 38 Komedi Yapımcı 6.1 892
2015 38 Dram Oyuncu 6.3 2,191

Kara Deniz
2014 37 Macera Oyuncu 6.4 38,687

Kayıp Kız
2014 37 Suç Oyuncu 8.1 991,453

Takip
2014 37 Suç Oyuncu 6.4 49,200
2014 Dram Oyuncu 8.4 33,038
2014 37 Komedi Oyuncu 6.9 80,022
2014 37 Belgesel Oyuncu 7.2 312
2014 Suç Oyuncu 8.9 377,307
2014 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 267,394

Marvel Tek Sayı: Yaşasın Kral
2014 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 11,783
2014 Suç Oyuncu 8.9 578,931
2014 37 Dram Yapımcı 4.3 10,831

12 Yıllık Esaret
2013 36 Biyografi Oyuncu 8.1 706,153
2013 36 Dram Oyuncu 3.9 1,127

Garip İlişkiler
2013 36 Komedi Yapımcı 5.6 4,678
2013 36 Dram Oyuncu 5.3 3,775

Kayıp Umutlar
2012 35 Dram Oyuncu 6.6 38,624

Kibarca Öldürmek
2012 35 Suç Oyuncu 6.2 146,868

Operasyon: Argo
2012 35 Dram Oyuncu 7.7 618,743
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 2,182
2012 35 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 71
2011 34 Korku Oyuncu 3.7 953
2011 34 Dram Oyuncu 5.9 447

Hurdalık
2010 33 Korku Oyuncu 4.2 1,229

İstila
2010 33 Dram Oyuncu 6.4 93,781

Geceyarısı Öpücüğü
2007 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 8,247
2006 29 Dram Oyuncu 7.0 42,266
2006 29 Komedi Oyuncu 5.4 1,945

Jerome'un Planı
2006 29 Komedi Oyuncu 6.3 17,394
2006 29 Korku Oyuncu 3.7 201
2006 Dram Oyuncu    

Herbie: Tam Gaz
2005 28 Macera Oyuncu 4.9 48,766
2005 Komedi Oyuncu 7.8 162,707
2004 27 Komedi Oyuncu 5.3 17,067

Çıtır Ajanlar
2004 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 16,454
2003 26 Suç Oyuncu 6.5 22,622
2003 26 Komedi Oyuncu 6.1 145
- Kısa Metraj Oyuncu 7.5 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023