Giriş Kayıt

Bong Joon-ho'nun Aynı Adlı Filminden Uyarlanan Snowpiercer Dizisinden Teaser Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 17 Ocak 2020 13:14

245 

resim

Bong Joon-ho’nun aynı adlı filminden uyarlanan Snowpiercer dizisinden ilk fragman yayınlandı. Jennifer Connelly ve Daveed Diggs’in başrollerini üstlendiği dizi, 31 Mayıs’ta izleyici ile buluşacak.

6 dalda Oscar adaylığı kazanan, Altın Palmiye ödüllü Parasite ile geçtiğimiz yıla damga vuran, yakın dönem Güney Kore sinemasının en önemli isimlerinden Bong Joon-ho, 2013 yılında kendi ülkesi dışında çektiği ilk İngilizce film olan Snowpiercer ile Hollywood’a adım atmıştı. Fransız çizgiroman serisi Le Transperceneige’dan uyarlanan film, sistem eleştirisi üzerine kurulu hikâyesi, başarılı senaryosu ve etkileyici görüntü yönetimiyle sinemaseverlerin beğenisini kazanmıştı.

Küresel ısınmayı engellemek amacıyla yapılan bir deneyin felakete dönüşmesi sonucunda yaşanan olayları konu alan, aynı zamanda felaketten sağ kurtulan insanların, asla durmayan ve sınıf düzenine göre bölümlere ayrılmış trenin içindeki yaşam mücadelesini de gözler önüne seren Snowpiercer, bu yıl dizi uyarlamasıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Amerikan kablolu kanalı TNT tarafından hazırlanan dizi için meraklı bekleyiş sürerken, diziden yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bu tanıtım fragmanıyla birlikte dizinin ekranlara geleceği tarih de belli oldu. Snowpiercer dizisi, 31 Mayıs’ta başlayacak.

Yapım sürecinde çeşitli sorunlarla karşılaşan dizinin yaratıcılığını Orphan Black’in senaristlerinden Graeme Manson üstleniyor. Dizinin hem Le Transperceneige çizgiromanından hem de film uyarlamasından izler taşıması bekleniyor. Ancak dizinin asıl kaynağı Bong Joon-ho’nun 2013 yapımı filmi.

Dizinin başrollerinde Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Connelly ve son yıllarda dikkat çekici performanslara imza atan Daveed Diggs yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Connelly ve Diggs’e Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Jaylin Fletcher gibi isimler eşlik ediyor.

Snowpiercer dizisi yapım aşamasında birçok sorunla karşılaşmış ve kamera arkasında önemli değişikliklere sahne olmuş olsa da, daha yayınlanmadan TNT kanalından 2. sezon onayı alarak işlerin yeniden rayına oturduğunu göstermişti. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet bu yaz izleyici ile buluşacak olan diziyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Snowpiercer
2020
Snowpiercer
Aksiyon / Dram / Bilim-Kurgu / Gerilim60 dk

Yönetmen: James Hawes, Sam Miller, Helen Shaver
Snowpiercer, insanlığın büyük bölümünün yok olduğu; geriye kalanların ise Snowpiercer adlı bir lokomotifte yaşamlarını sürdürebildiği bir düzende geçiyor. Dünya buz kütlesine dönüştükten sonra oluşturulan bu devasa tren, birbirinden adaletsiz ve...
6.9 (63,334 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film