Giriş Kayıt
Jennifer Connelly

Jennifer Connelly (52)


Oyuncu

Jennifer Lynn Connelly, 12 Aralık 1970 Catskill Mountains, New York, ABD doğumlu oyuncu.

2003 yılının Ocak ayında Paul Bettany ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Akıl Oyunları (2001), Bir Rüya İçin Ağıt (2000), Kanlı Elmas (2006), Top Gun: Maverick (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Lynn Connelly
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1970
Doğum Yeri: Catskill Mountains, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenny Connelly
Takma İsmi: Jenny C
Burcu: Yay
Boyu: 1.69 m
9.4 (214 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 52 Aksiyon Oyuncu 8.3 514,562
2020 Aksiyon Oyuncu 6.9 56,299

Alita: Savaş Meleği
2019 49 Aksiyon Oyuncu 7.3 273,080

Korkusuzlar
2017 47 Biyografi Oyuncu 7.6 71,555

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 664,415

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu 6.1 17,285

Paramparça
2014 44 Dram Oyuncu 5.3 3,787
2014 44 Dram Oyuncu 6.5 5,094

Nuh: Büyük Tufan
2014 44 Aksiyon Oyuncu 5.8 257,410
2014 Komedi Oyuncu 5.6 313

Kış Masalı
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 55,300
2012 42 Komedi Oyuncu 7.2 88,999
2012 42 Belgesel Oyuncu 7.1 1,563

Oyunun Sonu
2011 41 Dram 7.1 134,897
2011 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,698

Yaman Çelişki
2011 41 Komedi Oyuncu 5.3 55,022
2010 40 Dram Oyuncu 5.4 2,269
2009 39 Animasyon Oyuncu 7.0 141,940

Yaratılış
2009 39 Biyografi Oyuncu 6.6 14,666

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 39 Komedi Oyuncu 6.4 175,781
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,504

Mürekkep Yürek
2008 38 Macera Oyuncu 6.1 79,366

Dünyanın Durduğu Gün
2008 38 Dram Oyuncu 5.5 172,478
2008 Oyuncu 5.1 75

Kesişen Yollar
2007 37 Suç Oyuncu 6.6 24,447

Kanlı Elmas
2006 36 Macera Oyuncu 8.0 555,615

Tutku Oyunları
2006 36 Dram Oyuncu 7.5 113,186
2006 36 Belgesel Oyuncu 6.5 419
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412

Karanlık Su
2005 35 Dram Oyuncu 5.6 63,697
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.6 1,249

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu 7.5 69,743

Yeşil Dev
2003 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 270,630
2003 33 Oyuncu 6.5 1,044
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,690
2002 32 Aile Oyuncu 5.9 1,180

Akıl Oyunları
2001 31 Biyografi Oyuncu 8.2 938,407
2001 Dram Oyuncu 7.3 370
2000 30 Biyografi Oyuncu 7.0 28,657

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 30 Dram Oyuncu 8.3 848,701
2000 30 Dram 5.9 9,709

Ölüyü Uyandırmak
2000 30 Dram Oyuncu 6.5 7,324

Karanlık Şehir
1998 28 Dram Oyuncu 7.6 202,445

Abbottlar
1997 27 Dram Oyuncu 6.4 13,245

Kurtlar Şehri
1996 26 Suç Oyuncu 6.3 17,916
1995 Komedi Oyuncu 5.3 472
1995 25 Dram Oyuncu 6.5 20,524

Aşk Ve Gölge
1994 24 Dram Oyuncu 5.0 2,252
1994 News Oyuncu 3.2 907
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,393
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928
1992 Suç Oyuncu 5.4 704
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,687

Roket Adam
1991 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 58,980

Kariyer Fırsatları
1991 21 Komedi Oyuncu 5.8 15,652
1991 News Oyuncu 6.9 312

Sıcak Bölge
1990 20 Suç Oyuncu 6.4 12,415
1989 19 Fantastik Oyuncu 5.9 721
1988 18 Komedi Oyuncu 5.7 3,574
1986 16 Belgesel Oyuncu 7.5 550

Labirent
1986 16 Macera Oyuncu 7.3 140,397
1985 15 Komedi Oyuncu 5.9 1,841
1985 15 Korku Oyuncu 6.7 27,734

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 14 Suç Oyuncu 8.3 355,467
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023