Giriş Kayıt
Jennifer Connelly

Jennifer Connelly


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Connelly, oyuncu, yapımcı.

2003 yılının Ocak ayında Paul Bettany ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Akıl Oyunları (2001), Bir Rüya İçin Ağıt (2000), Top Gun: Maverick (2022), Kanlı Elmas (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jenny Connelly
Takma İsmi: Jenny C
9.4 (219 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 8.5 69
2023 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 314
2023 Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 8.2 700,650
2020 Aksiyon Oyuncu 6.9 62,696

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 294,291

Korkusuzlar
2017 Biyografi Oyuncu 7.6 77,557

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 720,893

Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6.1 18,071

Paramparça
2014 Dram Oyuncu 5.3 4,062
2014 Dram Oyuncu 6.5 5,398

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 267,287
2014 Komedi Oyuncu 5.7 317

Kış Masalı
2014 Dram Oyuncu 6.1 56,940
2012 Komedi Oyuncu 7.2 92,052
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 1,633

Oyunun Sonu
2011 Dram 7.1 144,828
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,825

Yaman Çelişki
2011 Komedi Oyuncu 5.3 56,892
2010 Dram Oyuncu 5.4 2,377
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 147,864

Yaratılış
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 15,142

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Oyuncu 6.4 182,436
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,859

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 82,416

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Oyuncu 5.5 178,734
2008 Oyuncu 5.2 76

Kesişen Yollar
2007 Suç Oyuncu 6.6 25,181

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 587,058

Tutku Oyunları
2006 Dram Oyuncu 7.5 116,901
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Karanlık Su
2005 Dram Oyuncu 5.6 65,430
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 1,265

Sisler Evi
2003 Dram Oyuncu 7.5 72,674

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 278,868
2003 Oyuncu 6.5 1,058
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,452
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,203

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Oyuncu 8.2 988,549
2001 Dram Oyuncu 7.3 395
2000 Biyografi Oyuncu 7.0 29,655

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Oyuncu 8.3 900,113
2000 Dram 5.9 9,999

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Oyuncu 6.4 7,641

Karanlık Şehir
1998 Dram Oyuncu 7.6 212,597

Abbottlar
1997 Dram Oyuncu 6.4 14,045

Kurtlar Şehri
1996 Suç Oyuncu 6.3 19,014
1995 Komedi Oyuncu 5.3 525
1995 Dram Oyuncu 6.5 21,578

Aşk Ve Gölge
1994 Dram Oyuncu 4.9 2,401
1994 News Oyuncu 3.2 960
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,985
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,311
1992 Suç Oyuncu 5.4 782
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,939

Roket Adam
1991 Aksiyon Oyuncu 6.6 61,858

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Oyuncu 5.8 17,468
1991 News Oyuncu 7.0 335

Sıcak Bölge
1990 Suç Oyuncu 6.4 13,558
1989 Fantastik Oyuncu 5.9 829
1988 Komedi Oyuncu 5.7 3,867
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,318
1986 Belgesel Oyuncu 7.5 559

Labirent
1986 Macera Oyuncu 7.3 149,901
1985 Komedi Oyuncu 5.9 2,068
1985 Korku Oyuncu 6.7 30,114

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 Suç Oyuncu 8.3 378,411
1981 News Oyuncu 3.6 2,772
1952 News Oyuncu 4.6 2,464
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024