Giriş Kayıt

Atiye'nin 2. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 25 Ağustos 2020 12:08

282 

resim

Netflix, Türkiye yapımı dizisi Atiye’nin 2. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Atiye 2. sezon, 10 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Netflix’in Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi olan Atiye, geçtiğimiz yılın aralık ayında ilk sezonuyla ekrana geldi. Beren Saat‘in başrolünü üstlendiği dizi ilk sezonundaki göz ardı edilemeyecek kusurlar nedeniyle eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi belki ama izleyici tarafından ilgiyle karşılandı. İlk sezonun tamamlanmasının ardından zaman kaybetmeden 2. sezonu için hazırlıklara başlanan dizi, önümüzdeki ay yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen 2. sezon için tanıtım çalışmalarına hız veren Netflix, geçtiğimiz günlerde yeni sezondan ilk görselleri paylaştıktan sonra, bugün de 2. sezondan ilk fragmanı yayınladı.

Şengül Boybaş‘ın Dünyanın Uyanışı adlı kitabından uyarlanan dizi, genç ve güzel ressam Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikâyesini anlatıyor. Ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat yaşayan Atiye, dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle kendisini beklemediği bir maceranın içinde buluyor. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfedince, Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar veriyor. Bu gizem perdesi aralandıkça genç kadının karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorguluyor.

Dizinin 2. sezonu için Netflix tarafından paylaşılan sinopsis ise şöyle:

“Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu’yu geri istemiştir. Göbeklitepe’deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir. Tanıdığı kimse Atiye’yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır…

Daha önce kendi yoluna yürüyen Atiye, bu kez başkaları ve toplum için hareket etmeyi öğreniyor. Bu seferki, onun kahramanlığının aşka ve insanlığa adanma hikayesi…”

Dizinin oyuncu kadrosunda Beren Saat’in yanı sıra Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler yer alıyor.

OG Medya tarafından hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını daha önce Hakan: Muhafız‘da da birlikte çalışan Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George üstleniyor. Onur Güvenatam’ın yaratıcılığında hazırlanan dizinin senaryosu ise Jason George ve Nuran Evren Sit (Aşk Tesadüfleri Sever, 8 Saniye)’e ait.

Atiye 2. sezon, 10 Eylül’de izleyici ile buluşacak. İlk sezondaki kusurları gidererek bu kez ortaya daha derli toplu bir iş koymasını beklediğimiz dizinin 2. sezonundan yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Atiye
2019
Atiye
Dram / Fantastik / Gizem40 dk

Yönetmen: Ozan Açiktan, Gonenc Uyanik
Atiye, genç ve güzel bir ressamdır. Ailesi ve sevgilisi Ozan'la mutlu bir hayatı olan Atiye, dünyanın en eski tapınaklarından olan Göbeklitepe'ye bir ziyaret gerçekleştirir. Atiye'nin bölgede yaptığı gezi sırdasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film