Giriş Kayıt
Metin Akdülger

Metin Akdülger (36)


Oyuncu

Metin Akdülger, 10 Nisan 1988 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Şahsiyet (2018), Atiye (2019), Medcezir (2013), Yarına Tek Bilet (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1988
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
Burcu: Koç
Boyu: 1.83 m
5.2 (9 Oy)
  • Currently 104.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu 5.6 2,395
2023 Dram Oyuncu    
2022 34 Oyuncu 5.5 1,384
2021 Komedi Oyuncu 8.2 1,811
2020 32 Komedi Oyuncu 5.7 3,669
2019 Dram Oyuncu 7.3 18,587

En Sevdiğim Kumaş
2018 30 Dram Oyuncu 5.8 585
2018 Suç Oyuncu 9.0 47,642
2017 29 Dram Oyuncu 6.1 800
2016 28 Dram Oyuncu 6.5 2,911
2015 Dram Oyuncu 6.6 4,049
2015 Dram Oyuncu 4.8 246
2014 26 Dram Oyuncu 5.0 228
2013 Komedi Oyuncu 7.1 10,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film