Giriş Kayıt

Amazon'un Sevilen Dizisi The Boys 3. Sezon Onayı Aldı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 27 Temmuz 2020 15:11

245 

resim

Amazon’un sevilen dizisi The Boys 3. sezon onayı aldı. Dizinin heyecanla beklenen 2. sezonu, 4 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Yaratıcısı oldukları Preacher ile beğeni kazanan bir çizgiroman uyarlamasına imza atan Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisi, geçtiğimiz yıl da The Boys ile etkileyici bir çizgiroman uyarlamasına imza attı. Rogen ve Goldberg’in Supernatural dizisiyle tanınan Eric Kripke ile birlikte hazırladığı The Boys dizisi, geçtiğimiz yıl Amazon Prime Video’da izleyici ile buluştu ve süper kahraman hikâyelerine getirdiği farklı bakışla yılın en beğenilen yeni dizilerinden biri oldu.

Bu yıl 2. sezonuyla ekrana dönecek olan The Boys için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, Amazon’dan izleyicileri sevindiren bir açıklama geldi. The Boys, henüz 2. sezonu başlamadan Amazon’dan 3. sezon onayı aldı. 3. sezonu müjdeleyen Eric Kripke, pandemi nedeniyle bir aksaklık yaşanmadığı takdirde 3. sezonun çekimlerine 2021’in ilk aylarında başlayacaklarını açıkladı.

Preacher’ın yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın grafik romanından uyarlanan The Boys, süper kahraman hikâyelerine şiddet ve cinsellik dozu yüksek bir yorum getiriyor. Eski bir CIA ajanı olan Billy Butcher, şöhret yüzünden yozlaşan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları kontrol altında tutmak ve gerekirse ortadan kaldırmak için The Boys isminde bir ekip kuruyor.

İlk sezonda hem bu ekibinin kurulma sürecini anlatan hem de Amerika’nın koruyucuları olarak görülen süper kahraman grubu The Seven’ın aslında ne kadar yozlaşmış olduğunu gösteren The Boys, 2. sezonda karşı karşıya gelen bu iki grubun hikâyesini anlatmaya devam edecek.

The Seven’ı ve onlara liderlik eden Homelander’ı al aşağı etmek için yaptıkları plan yolunda gitmedikten sonra kanun kaçağı durumuna düşen The Boys ekibi, 2. sezonda hem Seven’dan, hem de polisten kaçmak zorunda kalıyor. The Boys, Seven’a ve süper kahramanları kendi çıkarları için kullanan Vought şirketine karşı açtıkları savaşı sürdürürken, süper güçlere sahip düşmanların ortaya çıkması işleri daha da karıştırıyor.

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Laz Alonso, Tomer Kapon, Dominique McElligott, Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Jessie T. Usher ve Chance Crawford‘ın ilk sezondaki rolleriyle geri döneceği 2. sezonda You’re the Worst dizisiyle dikkat çeken Aya Cash de oyuncu kadrosuna dâhil oluyor. Cash, çizgiromanın önemli karakterlerinden biri olan Stormfront’a hayat veriyor.

2. sezonun oyuncu kadrosunda ayrıca Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Shantel VanSanten, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins ve Giancarlo Esposito gibi isimler de yer alıyor.

The Boys’un heyecanla beklenen 2. sezonu 4 Eylül’de izleyici ile buluşacak. Önümüzdeki yıl çekimlerine başlancak olan 3. sezonun ne zaman ekrana geleceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

The Boys
2019
The Boys
Aksiyon / Suç / Dram60 dk

Yönetmen: Dan Trachtenberg, Jennifer Phang, Philip Sgriccia
The Boys; alışık olduğumuz süper kahramanlardan farklı bir imaj çizen, birbirinden ilginç karakterleri bünyesinde barındırıyor. Süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan...
8.7 (678,484 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film