Giriş Kayıt

3 Body Problem Dizisinin Final Fragmanı Çıktı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 08 Mart 2024 17:38

390 

resim

Netflix, Liu Cixin'in Hugo ödüllü bilimkurgu romanının Game of Thrones showrunnerları David Benioff ve D.B. Weiss ile The Terror: Infamy dizisinden Alexander Woo'nun uyarladığı 3 Body Problem'ın final fragmanını paylaştı.

21 Mart'ta yayınlanacak yeni Netflix uyarlamasının fragmanı bir polis arabasının banliyödeki bir eve doğru ilerlemesiyle açılıyor ve ardından yaralı bir kadının ortağına Dünya'daki herkesi etkileyecek bir konuda çılgınca bir şey söylemesi gerektiğini dile getirmesi ile devam ediyor.

Fragmanın ilerleyen anlarında zamanda geriye gidiyor ve ıssız bir radar kontrol odasına geçiyoruz. Dış ses 1977 yılında radyo astronomlarının daha sonra "WOW sinyali" olarak adlandırılan bir mesaj tespit ettiklerini paylaşıyor. Ardından genç radyo operatörünün büyük kırmızı bir düğmeye bastığını görüyoruz. Bu an muhtemelen romanda tüm insan ırkının gidişatını değiştiren o mühim sahne olacak.

Gece gökyüzünün açılıp kapandığına tanık oluyoruz ve bilinmeyen bir cisim ufku kaplayarak her yeri karanlığa gömüyor. Liam Cunningham'ın canlandırdığı karakterWOW sinyalinin ne anlatmaya çalıştığını sorunca, Rosalind Chao'nun karakteri Ye Wenjie de "geliyorlar" diye yanıtlıyor.

Gelenlerin kimliği, 3 Body Problem dizisinin ilk sezonunda ortaya çıkacak önemli gizemlerden biri olacak. Fragmanda aynı zamanda insanlığın bir kaos yaşadığı ve bilinmeyen bir düşmanla olası bir savaşa girdiğini gösteren etkileyici sahneler de yer alıyor.

Netflix'in Liu Cixin'in 3 Body Problem adlı eserinden uyarladığı dizi, Game of Thrones dizisinin yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss 'ın "insanlığın uzaylı bir uygarlıkla ilk temasının öyküsünü" anlatan ve böylesi önemli bir gelişmenin ırkımız üzerinde yaratacağı toplumsal sonuçları da anlatan yeni projesi.


3 Body Problem
2024
3 Body Problem
Macera / Dram / Fantastik55 dk

Yönetmen: Minkie Spiro, Derek Tsang, Jeremy Podeswa
Ye Wenjie, Çin Kültür Devrimi sırasında babasının vahşice öldürüldüğünü gören bir astrofizikçidir. Babasının öldürülmesinin ardından, bilimsel geçmişi nedeniyle askere alınır ve Çin'in uzak bir bölgesindeki gizli bir radar üssüne gönderilir....


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film