Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(462) -
Kendi türünün yani romantik komedinin başarılı örneklerinden. Bir kere her şeyden önce Yeni Zellanda çok güzel bambaşka bir hava katmış filme, tempo genel olarak yüksek olmasının yanında geçmişi yadederken teknolojiden vazgeçilmemesi ayrı bir iyi olmuş. Bir iki gülümseten komik sahnesi bile var.
7


avatar
(6202) -
İyi bir film olacağını düşünerek başladım ama oyunculukların çok yapmacık basit rolleri ve klişeler yumağı olmasından resmen ikinci sınıf tv kalitesinde bir film.Ama filmdeki en güzel şey herkesinde onayladığı Yeni Zelanda manzaraları olmasıdır.Onu dışında fazla beklenti olmasın..Eğer çerezlik bir şey arasanız bir bakın derim....
4


avatar
(8404) -
Yeni Zelanda manzaraları, çocukların haka dansı bir nebze çekici... Christina Millian bir dönem klipleri ve şarkılarıyla çok tutmuştu ama eski halinden eser yok! Film fazla basit, Netflix için bile kötü bence...


avatar
(273) -
Yeni Zelanda'da bir pansiyon kazanan San Franciscolu yönetici, bu rustik tesisi yakışıklı bir müteahhidin yardımıyla onarıp baştan yaratmak için şehir hayatına veda eder. Güzel bir film, Yeni Zelenda nın muhteşem doğasından da görüntülerde arka plana birde Anzac savaş mektuplaşması hikayesi eklenince çok tatlı film olmuş.
7


avatar
(3699) -
Tam bir tv filmi. Eğer izleme fırsatı bulamazsanız bir şey kaçırmış olmazsınız. Hatta avantajlı bile sayılırsınız. Eski bir ev eski aşk mektupları üzerine kurgulanan basit bir film.
4


default avatar
(122) -
Netflix artık kendini aşmaya başladı.Film ve dizi sektöründe açık ara en kötüsü iken, artık kendi özünü bile aratacak cinsten daha da kötü olma yolunda bir Formula 1 aracı gibi tam gaz ilerliyor. Klasik konuya eklenen tek şey, insanları yönlendirme girişimi.
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film