Giriş Kayıt
Yorumlar (20)
avatar
(4241) -
Başlangıç öylesine ilginç ki hikayenin oraya sapması dahi insanı şaşırtıyor. Flashbackler, bol kanlı vahşet sahneleri, espriler çok güzel serpiştirilmiş. Ana karakterimiz ise başlı başlına cool havası, tarzı, konuşması seviye olarak filmi daha da yukarılara taşıyor. Basit bir konuyu sunum şekli ve anlatılış tarzıyla kendine bir farklılık kazandırması gayet zekice. Daha kötü bir şey bekliyorken beklentimin üstünde çıkması hoşuma gitti.
6


default avatar
(314) -
Baya güzel filmdi. Basit bir konusu olsada işlenişi özgündü. Soluksuz izledim. Komedi unsurlarını cok yerinde kullanılmış.eğlenceliydi. Gerilimde tadındaydı. +18 sahne hiç olmamakla birlikte eşle dostla kardeşle izlencek bir film.
7


default avatar
(3) -
Şimdiye kadar izlediğim en değişik film diyebilirim. Ben beğendim, film herkese uymayabilir ama. Filmin son sahnesi acaba devamı gelse nasıl olurdu diye düşündürttü. Rex' i oynayan kişiyi beğendim. Puanım 8/10
8


default avatar
(323) -
Valla ben beğendim. Gerilim desen var, espri desen var, aksiyon da var. Daha nolsun. Tabiki bir baş yapıt değil, ama çöp de değil yani. 6/10
6


avatar
(37) -
Klasik bir hayatta kalmacalı kaçış filmi bekliyordum. Tamam yine türevlerinden çok da farklı değil ama kişilik bölünmesi, olaya farklı bir tat katmış. Mizahı ise benim sevdiğim tarzda olmuş, hatta izlerken oldukça eğlendim arada sırada kahkaha attığım bile oldu. Beklemediğim yerden vurduğu için baya hoşuma gitti bu durum. Hatta işin komedi kısmının çok daha fazla yoğun olmasını isterdim doğrusu.

Filmimiz en başından tonunu belli ediyor zaten, kara mizahla bezeli bir macera. Başından keyif alırsanız sonuna kadar gidersiniz. Arada sırada sıkıcılaşıyor, tempo sorunu var gibi geldi bana. Şöyle ki bazı sahneler gereğinden fazla uzatılırken, filmin çözülme anı ise tam tersine kısa bırakılmış. Ben karakterlerin biraz daha fazla mücadele ettiğini görmek isterdim. Bunun dışında ana karakterin oyunculuğu gayet başarılı. Diğer karakterler için aynı şeyi söyleyemem ama. Filmin için de pek de bir sahneleri yok zaten. Sonuç olarak ortalamanın üzerinde, iyi yaptığı bazı şeyler sayesinde izlenmeyi hak eden bir film olmuş. Puanım. 6/10
6


avatar
(727) -
Filmdeki vahşet sahneleri sağlamdı. Kurgu bilindik. Tekinsiz ev, tutsak işkence konulu filmlerden. Filmin sonundaki jenerik çizimlere bayıldım. Yer yer sıkıyor, böyle çok film izlediyseniz çokta yeni şeyler vaat etmediği görülüyor.
6


avatar
(807) -
Uçuk kaçık diyebileceğimiz kara komedi unsurları barındıran korku-gerilim türünde bir film. Zaman zaman oldukça iyi esprilerle iyi bir tempo ile sürüyor film. Bu türde filmlerden hoşlananlar için ideal.
6


avatar
(92) -
öncelikle, filmin saf bir gerilim - korku filmi olmadığı gibi, sanatsal yönü ağır basan bir film olmadığını da belirteyim. eğlenceli zaman geçirmelik film diyebilirim.
olumlu ya da olumsuz anlamda demiyorum, çok ilginç bir filmdi. ilginç yapan şey, anlatım diliydi. gerilim ve sınırlı da olsa korku öğeleri elle tutulur düzeydeyken, aynı anda filmin eğlendirici dozda esprili bir dili de mevcut. severek izledim. çok ya da az beğenirsiniz, o ayrı ama izlediğinize değdiğini düşüneceksiniz çoğunlukla.
6


default avatar
(24) -
Film cidden güzel, ben çok beğendim. Normalde korku filmlerini sevmiyorum. Aniden sağdan soldan çıkan yaratıklar, ses efektleri vb. beni geriyor ve korku filmlerini seyredemiyorum.
Bu filmi de kategorisinde korku olduğu için öyle sandım, ama değil. Biraz gerilim biraz komedi gerisi macera.
Olumsuz yorumlara takılıp vazgeçmeyin zaten uzun bir film değil. Hızla gelişen ve sonuçlanan film. Senaryo kurgu müzikler güzel.
7


default avatar
(100) -
Başından sonuna sıkılmadan izledim, biraz "korku kapanı" filmini andırıyor.
7


avatar
(715) -
Aslında filmi seyretmeyen için bir kanaat edinecek yeteri kadar yorum var.Fakat ben de son günlerde seyredecek film bulmakta zorlandığım için ilk birkaç olumlu yoruma bakarak bi umut seyrettim..Fakat beğenmedim..Seyredecek hiçbir şey bulamazsanız bi göz atın, yoksa hiç bulaşmayın..
5


avatar
(180) -
Beni pek sarmadı , başlangıç sahnesi ve bir 30 dk ilerisini izledim , nedenini bilemiyorum belki orta yaş sendromumdan olabilir Gülücük Özellikle ilk sahnelerde yapılan efektler ve yazılar felan beni çekemedi içine konu olarak bir beklentim yoktu sadece 6 Underground filmi gibi hızlı ilerlemesi yeterliydi , fragmanında öyle bir hava sezmiştim. Neyse sadede gelecek olursak film beni içine çekemedi...
4


default avatar
(213) -
Malum Kasap, Yabani, hotsel tarzı filmlere başka bir tarz ile yanaşılmış, bence film akıcı, korku değil de komik yanları da var, kategori olarak nasıl değerlendirirseniz.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(322) -
Başrolün oyunculuğu gayet başarılıydı. Alışık olmadığımız ters köşe yapan sahneler izleyiciyi filme daha çok bağlıyor. Ben oldukça beğendim. Sıkmadan izlettiren, türünün pek fazla örneği olmayan bir yapım.

Bu ve benzeri filmler daha çok çekilmeli.
10


avatar
(6204) -
Olumlu yorumlara bakarak indirdim ( yorumlara saygılıyım ) ama son günlerde izlediğim en saçma ve basit bir filmdi. İlk başta tam konulara girmek istiyorsunuz yazılar geliyor, flashbackler,kendi hayaliyle konuşmalar sonrası bodrumda geçen uzun zaman .Kısacası tam anlamıyla film YIKIM...Geçen zamanıma üzüldüm....
3


avatar
(430) -
filmin büyük bir kısmı tek mekanda geçiyor, düşük bütçeli ve basit bir film... yapımcılar "değişik" bir şeyler denemişler. her şeyden önce filmde şiddet ve vahşet içeren sahneler var, bunlardan hoşlanmayanlar olabilir.

ayrıca yer yer absürd sahnelerle filmin "eğlenceli" ve komik olmak için yoğun bir çabası da var ancak ben filmi pek de eğlenceli bulmadım. bunun dışında, son 10-15 dakikasına kadar gizem-gerilim tadında gidiyor. gizemi bence boş çıkıyor, çok ilgi çekici bir hikaye/olay yok... filmin gerilimi ise idare ediyor, film sizi genellikle gergin bir şekilde tutmayı başarıyor.

başroldeki Ben O'Toole fena oynamıyor, zaten başka öne çıkan karakter de yok...

vakit geçirmek için belki izlenebilir ama izlemezseniz de pek bir şey kaybetmezsiniz.
5


avatar
(394) -
İyi örnekleri ile pek sık karşılaşmadığımız komedi - korku / gerilim türünde bir yapım. Başrolü oynayan arkadaşımızın performansını beğendim. Her oyuncunun altından kalkacağı türden işler değil bu tür diyalogları oynamak. Benden önce yapılmış yorumlara aynen katılıyorum. Film yokluğunda, çerezlik izlenebilir diye düşünüyorum.
5


default avatar
(25) -
Öncelikle Ben O'Toole müthiş oyunculuk örneği sergilemiş(winsinger arkadaşım gibi izlerken Robert Downey Jn benzerliği ve keyfi aldım) bu filmden sonra eminim önemli başrollerde olur.Film de her şey var güldüm gerildim ve nasıl geçti anlamadım.izleyin derim notum 8
8


avatar
(220) -
Film harika! Kurgusunu şiir gibi yapmışlar. Her şey olması gerektiği gibi. Oyunculuklar müthiş. Başroldeki Ben O'Toole biraz Robert Downey Jr'a benziyor fakat performansını çok beğendim. Film ayrıca, kendine has, belki biraz 90'lar kafası hoş bir espri anlayışına sahip. Farklı ve keyifli bir bir şeyler izlemek istiyorsanız kaçırmayın derim.
9


default avatar
(36) -
senaryosu alışık olduğunuz türden bir korku filmine ait değil. Ben böyle olmasını da beklemiyordum ama izlerken keyif aldım. Şans verin derim 6/10
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film