Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(292) -
Güzel başladı. Ortalarda iyice ilgi çekici bir hal aldı. Ama sona doğru biraz fazla saçmalamaya başladı. Son bölümlerde özgünlüğünü biraz kaybetti bence.

Öte yandan dizinin anlatım tarzı fazla hızlı. Daha oturaklı olmasını isterdim. Ayrıca prodüksiyon kalitesi iyiyken ilginç bir şekilde bazı sahneler çok amatör hissettiriyor. Yönetmen kurbanı olmuş galiba.

Sonuç olarak Amerikan yapımlarından farklı bir şeyler de izlemek isteyenler için iyi bir tercih. Farklı kültürlerden işler izlemek güzel oluyor. İkinci sezonu da geliyor galiba. Bu arada dizinin jeneriği de uzun zamandır gördüklerimin en iyisi.
7


avatar
(276) -
Dizi aslında güzel başladı ama sonra aynı oranda güzel devam etmedi, bir yere de bağlanmadı. Çok merakla izliyordum halbuki ya. Moralim bozuldu.
5


avatar
(175) -
Çok güzel konuları karıştırdılar birbirine. O kadar çok karıştırdılar ki hiçbir konuyu birbirine bağlayamadan bitirdiler finalde. Oldukça saçma bir finaldi Gülücük
4


avatar
(401) -
İlk bölüm çok hızlı bir giriş yaptı (Seyirciye bir davetti); eldeki paranın çoğu buraya harcanmış ki 2 ve 3 biraz zayıfladı. Sonrası beklediğiniz bir çok korku ve gerilim unsurları harmanlanarak izleyiciye sunulmuş. Başlangıç ve Final görsel şölen olmuş. Oldukça iyi bir yapım. Belki baş roldeki rahip seçimi zayıf gibi; yaşlı, atletik biri olabilirdi. Eduard Fernandez'e haksızlık etmek de istemem adamın oyunculuğuna bir diyecek yok. Konu benim için mükemmel; şeytanın İsa'ya ihanet eden havarisi Yahuda'ya (Judas Iscariot) ödenen 30 sikkenin peşine düşmesi ve tabi ki onun koruyucularının karşı karşıya kalmalarıyla ilgili. Tarihsel gerçek bir tarikata da dayanıyor aslında senaryo. Türü sevenler için oldukça iyi. İkinci sezona bakacağız.
8


default avatar
(173) -
Biraz alaca karanlık kuşağı ve biraz da Supernaturel karışımı bir yapım ama bana sorarsanız Supernaturel den kat kat üstün.
Tavsiye ederim


default avatar
(2) -
gayet akıcı gidiyor korku ve gerilim artı gizem ilk 2 bölümde yerinde.efektler sırıtmıyor bu şekilde devam ederse daha çok izleyiciye ulasacaklardır.
8


avatar
(225) -
Alex de la Iglesia ve Jorge Guerricaechevarría iş birliği ile yine benzersiz bir iş çıkartmışlar. İzleyipte hayran kalmadığım tek bir yapımı yok. Alex de la Iglesia'nın kendine has bir tarzı vardır, genelde filmleri aşırı heycanlı,yer yer gizemli bir çok farklı elementi barındıran kara komedi yapımlardır. Saf korku türünde bu ilk yapımı ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim son yıllarda yapılmış açık ara en iyi korku dizisi diyebileceğim bir bölümle başladı. Tek kelimeyle muazzam. Başından sonuna adeta kendi içinde bir film gibiydi ilk bölüm. Durağanlık, baygın sahneler, boş diyaloglar hiç biri yok ilk dakikadan son ana şiir gibi aktı. Umarım dizinin tamamı bu şekilde düşüş yaşamadan devam eder.
10


default avatar
(1) -
Bildiğimiz ve özlediğimiz Alex de la Iglesia geri döndü. Yönetmenin köklerine dönüşü olmuş. Biraz El Dia de la Bestia, biraz da Las Brujas de Zugarramurdi ve daha az komedi unsuru ama bir taraftan da türün diğer filmlerine ince göndermelerle (It's Alive gibi )i hafif ironi: sonuç saf korku öğeleriyle yüklü mükemmel bir dizi. Çok beğendim, ilk bölümün nasıl bittiğini anlaımadım. Yönetmen finalleri kötü bağlar, umarım bu dizide bizi yanıltır.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film