Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(8395) -
Tvde denk gelip izledim fakat siz yapmayın! C. Chan’in yanındaki kadının dövüş hareketleri çok iyiydi. Chan usta yine iyi ama yaşın getirdiği durumlar göze çarpıyor. Filmin geneli oldukça düşük kalite, bir ara Çin sineması büyük oyuncularla filmler çekip sürüyordu piyasaya, o furyadan mı bilmiyorum lakin kötü film!


default avatar
(173) -
Az önce Tv de denk geldim, Sırf Jachie Chan var diye izledim de görsel efektleri stajyerlere mi yaptırmışlar bu nedir Allah aşkına. Girişteki limuzin sahnesinin efektlerini oturduğum yerden telefonumdan daha gerçekçi yapardım Chan abimiz nasıl kabul etmiş böyle bir filmi.
Chan abiye güvenip izlemeyin aşırı kötü senaryo, oyunculuklar desen görsel efektler mi daha kötü yoksa oyunculuklar mı ona karar veremedim.
3


default avatar
(7) -
Filme1080p olarak 2250kb Veri hızı - 2378 Toplam bit hızı kalitesinde göz attığım görüntü kalitesi gerçekten güzel görünüyor. Jack Chan filmlerinde beklentinizi düşük tutun daha iyi olur. Renkler vs çok güzel görünüyor. 1080p'nin altında kesinlikle izlemeyin. Örnek olarak 30.dakikaya doğru tropikal kuşlar falan muazzam görünüyor. 35.dakikalardaki şelale, uçurum falan gerçekten hoş. Kaliteli bir versiyon ile izlerseniz zevk alırsınız. 1 saat 38.dakikalardaki kovalamacalar için denecek çok şey var tabii ki fakat arabaların renkleri çok tatlıymış. Hızlandırmalar can sıkıcı olabiliyor. Dediğim gibi 2K'ya yakın bir görüntü kalitesi ile izlerseniz orgazm yaşarsınız


avatar
(9) -
Arkadaşlar filmi yeni seyrettim.
İMDB si sizi aldatmasın. Çok güzel bir aksiyon filimi. 2 dakika aksiyon olmaz mı olmaz. Full aksiyon. Gerçi Jackie Chan abimiz 1-2 yer hariç döğüşler ve aksiyonlara girmiyor ama olsun. Varlığı yeter. Onun yerine talebe yetiştirmiş. Onlar aksiyonda. Dövüş sitili, düvüşürken yapmış olduğu espriler hep Jackie Chan.
Mesela adama vuruyor sonra elinin acıdığınız gösteren el sallama hareketini yapıyor.
Aksiyonda motorsiklet kullanımı, nehirde bot kullanımı, uçak, jet, gemi hepsi var. Araba çarpışmaları zaten rutin.
Ha birde uçan bir kız var. Bu uçtuğu alete ne deniyor bilmiyorum. Havada yüzüyor, takır takır adamları indiriyor.
Drone bile var.
Seyredin pişman olmazsınız. Ben şimdi gidip İMDB ye puan vereceğim.


avatar
(6197) -
Tamamıyla Jackie Chan'i sevgimden dolayı sabrettim.Saçmalıklarla ve bir çok gereksiz sahneleriyle ciddiyetten uzak olarak yapılmış bir film.Fakat heyecan olsun vakit öldürmelik derseniz bir şekilde kendini izlettiriyor. Dubai sahneleri göz alıcıydı.Kısacası Jackie Chan'i beğeniyorsanız şans verin derim. Açıkçası izlenmese de kayıp değil...
4


avatar
(1039) -
İlk kez bir film'de Jackie Chan geri plan'da kalmış ayrıca efektler göz kanatacak kadar kötüydü oyunculuk ve konuşmalar direk flash tv kalitesin'de onun dışın'da bir iki sahne gerçekten güzeldi ama devamını getirememişler Jackie Chan sanki film'de ünlü bir isim olsun diye oynatmışlar ben Jackie Chan'ın oynadığı çoğu filmi izledim bu film onun oyunculuk kalitesine göre bir film değildi


default avatar
(140) -
Gençlikten gelen bir alışkanlık hatta bizim ortamda kutsal bir misyon gibi bişidir, Chan Abimin filmlerini izlemek, ben çıkar çıkmaz hemen izledim yine, belli beklentiyle gayet sıkılmadan da izledim , tıpkı eski filmleri gibi ne 9 a çıkar, ne 4 e düşer puanı, klasik Jackie Chan action-komedisi.Uzak doğu severler şans verebilir.
5


avatar
(407) -
vasat düzeyde sayıla bilecek bir yapım. oyunculuklar yerlerde ki chan son filmlerinde yeni yüzlere şans tanıyor ancak hiç birinde olmuyor. chan yaşlı olmasına rağmen gençlere taş çıkarıyor ancak o bile filmi kurtarmıyor. chan dışında hiç kimse adam akıllı oynamamış,efektler kötü, takip sahnelerinde hızlandırma kullanılmış ki kaliteyi iyice düşürmüş. chanın hatırına izlenebilir ancak çokta bir şey beklememek lazım.
4

Cevaplar (2)
avatar
(198) -
Jackie Chan'in filmlerinde genelde takip sahnelerinde hızlandırma kullanıyorlar. Vazgeçilmezleri Çok Mutlu


1
| Bildir
avatar
(407) -
doğru diyorsun hızlandırma kullanılıyor eski filmlerinden beri, murat 131 lerde pek göze batmıyordu ancak lamborghini veya ferrari kullanırken hızlandırma ya ne gerek var diye düşündüm.
4


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film