Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(13) -
L&M hayranı olarak, bir iki sahnede mimiklerim oynadı. İzlemezseniz 2 saatiniz size kalır.
4


default avatar
(25) -
Harika bir komedi filmi olmuş. Ali Atay müthiş güzel işlere imza atıyor. Sinemaya gidip seyredilesi bir film. Tebrik ediyorum çok güzel ve eğlenceli 2 saat geçirdik.
8


avatar
(35) -
Filmi tamamlayamadan kapamak zorunda kaldım, halbuki netflix’e düştüğünde ne umutlarla açmıştım filmi. Bir sürü anlamsız diyalog, küfür, bel altı şaka, bir adet recep ivedik benzeri karakter ile izlerken insanı yoran bir film. İnanır mısınız recep ivedik 6 bile daha iyiydi ki bu tarz filmleri gerçekten sevmem. Her neyse, kaybetmeyi göze alacağınız 2 saatiniz varsa ve izlerken kanser olmakta bir sakınca görmüyorsanız filmi izleyebilirsiniz aksi halde zamanınız değerli ise uzak durun. Filmi beğenen ve yüksek puan veren kişilerin neye dayanarak bunu verdiğini hiç anlayamadım, tam bir facia ve oyuncu kadrosuna yazık.
3


Yorumlar (71)
avatar
(444) -
Bu kadar düşük puan almasına şaşırdım. Halbuki çok iyi bir yapımdı. Oyunculuklar ortalamanın üstünde, konu çok iyiydi. Beğenmeyenlerin filmin konusunu anladıklarını sanmıyorum. İzlemezseniz 2 saatiniz size kalır diyenler bile olmuş ama ben canım sıkıldıkça açar açar izlerim. Oysa vaktim de çok değerlidir aslında.
8


default avatar
(26) -
İkinci yarısı ilk yarısından iyi olan filmdir, ilk kısmı çok sıkıcıydı, sonradan toparladı, zira bu yüzdendir ki yorumlarda bazı arkadaşlar dayanamayıp yarıda bırakmışlar halbuki devamm etselerdi çoğu sevecekti, vakit geçirmek için izlenir.
6


avatar
(1031) -
Polisiye hikayesini çok beğendim beni ekrana bağlayan seri cinayet olayları oldu. Hikayesi maceralı, merak uyandırıcı fakat gülmek için yanlış film.
6


avatar
(176) -
Benim için hayal kırıklığı oldu. Absürt komedi yapmaya çalışmışlar eğreti bir şey çıkmış. Feyyaz yiğit in oynadığı karakter o kadar yapay ki gülmekten ziyade iğreniyorsunuz .
4


default avatar
(21) -
Yorumlar yüzünden uzun süre ertelediğim bir film oldu.Absürt komedide şaheser olmuş. Gayet eğlendim filmde. Farklı bir tarzı var. Önyargılı olmayın benim gibi gayet iyi. Bu türk flm çöplüğünde bu filmi kaçırmayın derim.
9


avatar
(157) -
Senaryo bu kadar basit ve anlamsız olunca oyunculuklara laf söylemek de pek mantıklı olmaz. Vasat bir filmdi, bu kadrodan daha iyisini beklerdim.
5


avatar
(152) -
Yıllardır bu işin içinde olan insanların bu kadar ucuz seneryolar içinde bulunmalarına ve yazmalarına anlam veremiyorum


default avatar
(9) -
Şunu söyleyebilirim ki hayatımda bu kadar absürd bir komedi izlememiştim. Oyuncular harika zaten, konu ilginç, işleniş için ise ilginç kelimesi az kalıyor. Herkesin beğeneceği bir film olduğunu düşünmüyorum. İzlerken ben nereye düştüm diye düşünebilirsiniz Gülücük
8


default avatar
(1) -
Az kalsın yorumlar yüzünden izlemeyecektim Gülücük Bu sitede ilk defa yorum yapma gereği duydum. Gayet kaliteli bir senaryo olmuş elinize sağlık..
8


default avatar
(8) -
Filmin ismi guzel, kadro guzel, konuya bakiyorsun o da guzel , ama butun bu guzellikler daha 10.dakikada cöp oluyor... yine de ana konudan kopmazlar diye devam ettim ama yarim saat dayanabildim, komedi sahneleri cok zorlama, komik degil ve gereksiz uzun, hem de ana konudan kopuldugu icin tempoyu cok dusuruyor.. hic bulasmayin derim, ayrica bu filme bu puanlari da kimler nasil vermis anlamak guc..
2


default avatar
(24) -
Ali atay gerçektEn güzel filmlere imza atıyor; pek umudum olmasa ve şahane diyemesem de filmi beğendim bayağı güldüm yani.Tavsiye edebilirim.


avatar
(249) -
beklentimin altında oldu.oyunculuklar dısında aman aman birşey yok.fazlada gülemedim.
6


default avatar
(222) -
Eğlenceli olması bir yana sonunda verilen mesaj harikaydı. İzleyin derim.
7


avatar
(742) -
son derece eğlenceli bir filmdi.. av mevsimi ile kıyaslayanları görünce şaşırdım açıkçası.. biri ana film turu, biri sadece bunu aracı olarak kullanan tür.. filmi komedi unsuru ile yorumlarsak ivedik de bir sahneye gulmeyen ızleyıcı bu fılmde garantı 3 plase 5-6 kahkası vardır.. absürd komediyi ulkemızde en iyi yorumlama sansı ali atay öncülüğünde devam edecek
8


default avatar
(96) -
Sinemamızın mevcut kalitesizliğinde idare edebilecek bir film..
6


avatar
(385) -
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden birisi. Yarıda bıraktım. Hem komik değil, hem de kötü esprileri uzattıkça uzatmışlar. Bi sal ya, bi sal. Puanım 3/10. O da bazı sahnelerin görsel estetiğine.
3


default avatar
(1) -
Kesinlikle şuan ki puanının üzerinde bir film olmuş. Başka bir benzeri ya da örneği var mı rastlamadım fakat alışılmışın dışında bir senaryo ve son olmuş. Bence Ali Atay mizahı diye bir olgu var.


avatar
(124) -
film polisiye olarak bakıldığında bolca küfürlü, belaltı esprilerle dolu .
Sürprizbozan: Göster

genel olarak bakıldığında zaman zaman komedi zaman zaman göndermelerle dolu bir film özellikle bayan polis rolü o bayana hiç oturmamış çok vasat kalmış açıkçası.Polisten çok muhasebe memuru gibi duruyor.
vasatı aşamayan bir film av mevsimi bu alanda hala liderliğini koruyor bana göre.
5


default avatar
(2) -
Film kesinlikle izlemeye değer. Çok komik sahneler ve diyaloglar da vardı. Mutlaka izleyin derim.
8


default avatar
(21) -
Bu kadroya hiç yakışmayacak derecede kötü esprilerle dolu bir film. Anlamadığım, biri de çıkıp demedi mi, olmamış bu!


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film