Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(169) -
Filmin o durağan havasına, filmin geçtiği o kasabanın güzelliğine (bir yerde kamera yükseliyor ağaçların üzerine çıkıyor ve kadraj da sadece ağaçlar kalıyor. Hiçbir ev ağaçların üzerinde değildi) ve bazı soundtrackleri gerçekten başarılı bir film. İşleyiş de farklı zamanlardan finale ilerliyoruz. Bu biraz insanı izlerken filmin içine girmekte zorlar ama Jason Segel sayesinde ben zorlanmadım. Film istenilen duyguyu veriyor (daha güçlü verebilir miydi verirdi ama bence filmde ki seviye yeterli). Bende iki kız babasıyım. Dolayısı ile filmi izlerken ebeveynler ile belli bir oranda empati yapabildim. Özellikle aşağıda spoiler olarak verdiğim kısım da duygu tavan yapıyor.
Sürprizbozan: Göster


Ben sevdim. Tv de denk geldi izledim. Tekrar izlemek isterim. Aldığı İMDB puanını hak eden bir film.
7


avatar
(2674) -
Yabancı muhabir olarak dünyayı gezen gazeteci Matthew Teague'in başından geçenleri yazdığı Esquire dergisindeki makalesinden beyazperdeye uyarlanmış bir dram filmi olan Our Friend'de; Dane Faucheux'in kansere yakalanan en yakın arkadaşı ve ailesine neredeyse ömrünün iki yılını vakfetmesini konu alıyor.

Yönetmen sanırım bilinçli olarak elinde ajiteye açık bir malzeme varken bundan kaçınmış ve ölümü olduğu gibi kabullenme mesajı veren, beklenenden farkı olarak biraz daha eğlenceli bir film ortaya koymaya çalışmış.
6


avatar
(1234) -
Evet biraz sulugöz olduğum doğrudur. Ara ara düğümlenmeler yaşadım.
Senaryo harika. Oyunculara gelcek olursak güzel Dakota Johnson inanılmazdı,Casey Affleck alıştığımız tarzda biraz uyuşuk ama rolün adamı olmuş, zaten bu adamı böyle seviyorum. Ancak Jason Segel için ayrı bir cümle kurayım. Bu adamı seviyorum. Bu filmde resmen rolün adamı olmuş çok beğendim.

Film genel olarak geçmiş zaman ve şimdiki zaman arasında partlar halinde gidip geliyor. Bu sayede sıkmıyor ve olay örügüsü daha gerçekçi olmuş.

Dram filmlerinin hastası olarak nasıl olduysa bir yıldır izlemeyi erteliyordum , gün bugünmüş iyiki de bu günmüş.
Bu harbi dramı mutlaka tavsiye eederim. benden 7,5 - 8 puan
8


default avatar
(140) -
Gerçekçi bir dram filmi olmuş, hastalığı, ölümü, dostluğu, yalın bir dil ile anlatmış ve seyirciyi ağlatmalıyım fikrini benimsemeden , bir hayatın son zamanlarını çok iyi gözler önüne sermiş.Ben beğendim, dram severler şans verebilir.
Çok dikkatimi çekti bu sahne
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(1330) -
Ben ölüme soğuk bir bakış hissettim filmi izlerken... Ayrıca bunu kabullenme, adım adıma yaklaştığını bilerek yaşama. Tabi bir de dostluk vardı. Dostluğun önemi... Dram sever herkesin beğeneceği bir yapım.7/10
7


avatar
(806) -
Dosluk, aile ve fedakarlıklar üzerine izlenebilir bir film. Ancak aynı konu üzerinde (kanser) tabir yerinde ise boğucu şekilde dönüp duruyoruz.
6


avatar
(6203) -
Aslında konusu çok acıklı olan bir drama fakat filmdeki kopuk işlenişi yüzünden bir çok duyguyu hissedemedim. Çünkü şimdiki zaman ve geçmiş zamanların çoğunluğu ağırlıklı olunca bir türlü filmin içine giremediğim için çok keyif veremedi. Özellikle Casey Affleck'in baygın,baygın konuşma stiline ve ruhsuz duygusuz rolüne de ısınamadım. Ayrıca film garip bir şekilde sonlanırken bence tek artısı Dakota Johnson'nın güzelliğiydi. Kısacası '' denisilin '' abinin yazdığı net duyguyu tam olarak alamadım...
4


avatar
(8404) -
Duygu yüklü, etkileyici bir dram. Kadrosu benim için çok ama çok iyi! Genel olarak biraz uzun buldum, bazen kopma ya da sıkılma olabilir ama rafine, vermek istediği duyguyu net veren bir yapım. İyi seyirler olsun.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film