Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(817) -
Şu filme 10 üzerinden 7'yi layık gören Beyazperde yazarının kafasından istiyorum.

Beyazperde üzerinden 6 ve üzeri verilmiş yerli korku filmlerini tüketmeye çalışıyorum. Korku-komedi de giriyor haliyle listeye. Öteki Sinema'nın kurucusu Murat Tolga Şen sağ olsun, onun yazdığı şeyler genelde filmle ilgili tutarlı şeyler oluyor. Puanlama kısmında biraz bonkör davransa da yazılarında filmlerin hakkını verdiğini düşünüyorum. Ne yazık ki her filme yazamıyor eleştiri.

Üzerine Kafa Yorulmuş Metin (!)

Gerçekten kafa yorulmuş mu bu senaryoya? 3-5 kez aynı tonlamada duyduğumuz ananı.... lafları gerçekten muazzamdı değil mi? Küfür edilmesinde sakınca yok, ama sen bunu oraya sadece yazmış olmak için yazmayacaksın. Yolda gördüğü baygın insana usb kablosunun uçlarını birbirine sürterek göğsüne bastırmalar falan. Gerçekten komik mi bunlar? Bu çok mu yaratıcı bir sahneydi yani. Korku komedi böyle olmaz. Bana Normal Aktiviteler de kötü bir filmdi mesela. En azından korku filmi sektörü ve set arkasındaki durumlar hakkında bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Ve birkaç tane de uğraşılmış sahne vardı.

Eleştirmen(!) arkadaş uzak doğu korku filmleriyle sağlam dalgasını geçiyor demiş. Küçük bir kıza beyaz elbise giydirip yüzünü pastel boyayla boyayınca öyle oluyor zaten doğru. Sağlam dalgasını geçmiş gerçekten baya komikti oralar.

Özel efektler pekiyiymiş! Yuh derim buna. Berbat efektleri yok ama pekiyiyi geç iyi bile denemez. Filmi izlemek özellikle sonlara doğru baya zorlaştı. Hızlandırdım bir ara. Bastırılmış anılar eşliğinde bir çocuğun annesinin "biz amcanla doktorculuk oynayacağız, sen de burada oyna" demesi ve bizim bunu komedi unsuru olarak görmemizin beklenmesi cidden yazık. Gişede 100 bini geçmiş, gerçekten yazık. 1.5'tan 1'i layık görüyorum bu filme. Emeği geçenlere de sormak lazım "siz beğendiniz mi?" diye.
1


default avatar
(253) -
Korku komedi yapalım demişler, ama onu da pek becerememişler.
3


default avatar
(10) -
internetinizin kotasına yazık...torente tıklarken ki sağ işaret parmağınız emeğine yazık ...
2


avatar
(8408) -
çok şaşıracaksınız ama gerçekten çok kötü film!... hatta kötüden de kötü!!!


avatar
(313) -
Bari afiş değişseymiş.Korkunç bir filmin afişinin neredeyse aynısı.
Sürprizbozan: Göster


avatar
(64) -
oğuzhan uğur bakalım ne yapmış Gülücük klipleri bile yıkılıyordu film güzel olmuştur umarım
https://www.youtube.com/watch?v=Pdj1DoO0N9E


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film