Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(80) -
Puan ederinin çok altında kalmiış bir film. Anne gülüşünün hatrına bile en az 6 verilirdi gençler.

Şaka bir yana sıkmayan, her ne kadar tahmin edilebilir bir akış çizgisi olsa da oyunculuk kalitesi yeterli olan hoş bir yapım olmuş.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(539) -
Notting Hill tadında hoş bir romantik komedi. Müzikler güzel başrol oyuncular güzel hikaye iyi yazılmış sonuç kaliteli bir film. Izleyeni üzmez. Bu türü sevenlere birebir.


avatar
(8404) -
Anne Hathaway Hollywood piyasasının duru güzellerinden... 41 yaşında ve 2 çocuk annesi kendisi, bu role zaten hazırmış gibi, bunu olumsuz anlamda söylemiyorum. Bazen 17 yaşında bir liseliyi 30 yaşında bir kadına oynatıyorlar, o anlamda uygun olmuş. Tatlı ve derinliği olan, müzikleri sağlam bir yapım. Boy band denince benim aklıma Backstreet boys, New kids on the block, Five, Blue, 'N Sync gibi isimler gelir, One Direction asla gelmez, yaşlandık sanırım. Sanat eserleri muhteşem gözüküyor, mekanlar, manzaralar, evler aynı şekilde... Tvde Adele gözüktü bir ara, nasıl muhteşem bir ses! Eva rolündeki Perry Mattfeld çok güzel değil mi? Velhasıl romantizmin ana tema olduğu, aile ilişkileri, dram, komedi, mahalle baskısı ve sosyal medya linç öğeleri de barındıran, izlemesi keyifli bir film olmuş.


default avatar
(1) -
Normalde bu tarz romantik filmlerini çok izleyen biri değilim ancak nedenini bilmediğim bir şekilde bu filmi izlemek istedim. Başlarda izleyemeyeceğimi düşündüm fakat bir şans vererek filmin tamamını bitirebildim. Genel olarak eğlenceli, günümüz dünyasında yaş farkının nasıl sonuçlar doğuracağını ve özellikle ünlülerin hayatına nasıl etki ettiğini gösterdiği bir film olmuş. Gerçi ünlü değilseniz yaş farkını kimsenin takacağını sanmıyorum, ünlüyseniz de medyanın çok takacağını düşünmüyorum. Leonardo DiCaprio da 1 hafta konuşuldu en nihayetinde. Filmin bazı yerlerinde kopukluklar olsa da ben eğlendim izlerken, öneririm. 7/10.
7


avatar
(43) -
ilişkiler arası yaş farkının günümüz dünyasında nasıl etki edeceğini güzel şekilde yansıtan bir film olmuş.
6


avatar
(6203) -
Anne Hathaway çok beğendiğim filmlerini severek izlerim. Filmin konusu da güzeldi. Son anına kadar sıkılmadan ve yine son anına kadar nasıl bağlanacak diye merakla izlediğim bir film oldu. Yaşı ilerlemiş eşinden ayrılmış ve kızı olan bir kadın. Tesadüfen karşılaştığı çocuğu yaşındaki çok genç olan ünlü bir pop sanatçısıyla önündeki engeller ve karşılıklı yapılan anlaşmayla gelen farklı bir aşk hikayesiydi. Beğenerek izledim. Romantik filmleri sevenler rahatlıkla izleyebilirler...
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film