Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(8404) -
Brian Dennehy genelde sert rollerin adamıydı ama bu filmde çok tatlı bir ihtiyarı oynamış. Her ne kadar klişe ve bildik bir hikayesi olsa da insanı bir şekilde sarıp sarmalıyor. İyi seyirler dilerim.


avatar
(6203) -
Yavaş tempoda ilerleyen yalın kendi halinde küçük bir çocuk ile yaşlı amcamızın dostluk hikayesi.Yaşlı amcayı nereden tanıyorum derken  alttaki  '' idontcare '' isimli arkadaşın yorumunda görünce hatırladım ve bayağı yaşlanmış rolüde çok yakışmış .Açıkçası fazla beklenti içinde olmadan yeşil manzaralar içinde izlerken huzur veren bir film.İlginizi çekerse şans verilebilir......
6


default avatar
(140) -
Hayata dair acıklı bir hikaye, çok güzel mesajlar veriyor ve çok güzel şeyler anlatıyor.Tuhaf olduğu kadar sıkı bir dostluk filmi.Dram tarzı sevenler kaçırmasın.Rambo İlk Kan da oynayan bıçkın şerif Brian Dennehy nin son filmlerinden.R.I.P.
7


avatar
(23) -
Harika bir filmdi. Dingin, huzurlu, sıcacık. Görselliğiyle de sizi sürüklüyor. Tam bir bağımsız film. Hareketli bir şeyler arayanlar için değil hayata dair derin ve anlamlı atıflar içeren 8 yaşında bir çocukla 80 yaşındaki bir adamın dostluğu.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film