Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(2) -
İlk sezon Lee Child'ın Türkiye'de "Öldüren Kumpas" adıyla yayınlanan kitabının uyarlaması olmuş. Fragmanı izlediğimde başroldeki adamın Jack Reacher karakterine pey uymadığını düşünmüştüm ama yanılmışım. Aksiyonu ve hayli sert sahneler bolca var. Türkçeye çevrilen Jack Reacher kitaplarını en az iki kez okumuş biri olarak diziyi çok beğendim. Umarım bu dizi pek çok sezon devam eder ve yazarın diğer kitapları Türkçeye çevrilir.

Bir kitabının tanıtımında Jack Reacher'i çok güzel anlatan bir yazı:

Jack Reacher, göründüğü gibi bir serseri değildir. Orduda büyümüş, askeri polis olarak eğitilmiş, hızlı düşünmeyi, daha da hızlı hareket etmeyi öğrenmişti.
10


avatar
(6204) -
İlk sezonu beğenen olarak 2. sezon da şu ana kadar yayınlanmış 3 bölüm de sıkmadan ilerledi. Kesinlikle kalan bölümlerinde takipçisi olacağım. Özellikle Reacher'in dövüş sahnelerinin çok uzatmadan kısa olması tam seyir keyfime uyuyor. İzlemeyenler için kesinlikle 1. sezondan tavsiye ederim..
2. SEZON 3. BÖLÜM....
8


default avatar
(111) -
Dizi çok iyi Tom Cruise’lü Reacher filminden kat kat güzel killing floor kitabını baz almışlar sezon finali çok klişe olsa da hikaye de birtakım eksikler olsa da izlettiriyor bir şekilde kendini ben beğendim açıkçası
9


Yorumlar (33)
default avatar
(314) -
İlk sezonu bitirdim. Baya keyif aldım. Sıkmadan izledim. Baş karakterimizi oyunculuğu duruşu diziyi başka seviyeye taşıyor. 2.sezonu keyifle izleyeceğim.
8


default avatar
(24) -
İlk iki sezon itibariyle keyifli bir dizi. Diyaloglar konuyla alakalı ve baymıyor.
8


avatar
(898) -
2.sezon ilk sezon kadar keyif vermedi. Hele ki sezon finali o kadar basit işlenmiş ki bir an önce bitirelim seyircide kurtulsun bizde kurtulalım dercesine klişelerle dolu bir finaldi.1.Sezon oldukça beğenmiştim ama 2.sezon beni çok sarmadı... Saygılar
6


default avatar
(323) -
İlk sezonu izledim. Son bölüme kadar hikaye gayet güzel işlenmiş. Hem aksiyonu hem de merak uyandırışı başarılı. Hiçbir şeyi aceleye getirmeden, yerinde ilerlemelerle sezon bitti. Beğendim. 7,5/10
7


avatar
(6204) -
2. Sezon 8. bölümü şimdi bitirdim. Son bölümde özellikle
Sürprizbozan: Göster
sahneleri abartılı olsa da kesinlikle izlemesi keyifli bir diziydi. Zaten Reacher'ı severek izliyorum. Böylelikle bu sezon bitti ama dileğim 3. sezonu da yaparlarsa tartışmasız izlerim..
(02.sezon 08.bölüm için)
8


avatar
(396) -
İlk sezon oldukça güzelken, ikinci sezon kafa yormadan, özensizce çekilmiş ki son bölümde bu durum ayyuka çıkmış. Yalnızca görsel açıdan en basit örneği, kadının elinde normal bir tüfek varken, sanki susturuculuymuşçasına sessizce ateş etmesi işi ne kadar ciddiye aldıklarının göstergesiydi.
Bunun yanında, kahramanların süper kahraman gibi yaralanmalardan hiç etkilenmemeleri, çok abartı işler yapmaları; sondaki kötü karakterin saçma şekilde sonlandırılması gibi her ayrıntı izleyici olarak beni utandırdı.
Orta-kötü arasında geçen bir sezonun çok kötü bir son bölümüyle tat vermedi.
(02.sezon için)
7


avatar
(40) -
İlk sezonu çok keyifli akıcı bir şekilde ilerliyor bir sonraki bölümü merak ediyorsunuz , ikinci sezon o kadar da iyi değildi üstüne koyarak giderler iye düşündüm ama öyle olmadı benim beklentimin altında kaldı
7


default avatar
(65) -
ilk sezon gerçekten izlemesi çok keyifliydi. 2. sezona yeni başladım. ilk bölüm güzeldi. güzel dizileri hafta hafta izleyip tadını çıkarıyorum.
8


avatar
(225) -
Bu dizinin neyini seviyorum biliyor musunuz? İstisnasız tüm Amerikan film/dizilerin tamamen kamu spotuna dönerek orjinal hikayeleri ve karakterleri her ırktan her cinsel yönelimden toplum mesajı vereceğiz diye değiştirip projelerin saçma sapan bir hal aldığı konjonktürden sıyrılmış olması. Yanlış anlaşılmasın ırkçılık,cinsel yönelimler bunlar tabiki önemli konular ama film/dizi sektörünün mecburi görevi değil. Devlet var, kurumlar var, dernekler var asıl onların ilgilenmesi gereken bir konu.
Bir senaryoda yeteri kadar farklı ırktan veya eşcinsel karakterler olmayabilir. Birinde olur birinde olmaz. Her projede olmak zorunda olması ırkçıları veya eşcinsellere kötü gözle bakanların görüşlerini pozitif yönde değiştirmiyor tam tersi daha fazla tetikliyor. Yapmak zorunda olmalarından yapıyor olmaları da ayrıca negatif bir durum. Oysa ki biraz hayatı olağan akışına bırakıp bu konuda senaristleri özgürleştirseler normalleşme açısından daha faydalı olacaktır

Bu arada dizi baya iyi. Alan Ritchson namı yürüyor şimdiden Batman rolüne yakıştırmalar başladı
8


avatar
(6204) -
İlk sezonu beğenen olarak 2. sezon da şu ana kadar yayınlanmış 3 bölüm de sıkmadan ilerledi. Kesinlikle kalan bölümlerinde takipçisi olacağım. Özellikle Reacher'in dövüş sahnelerinin çok uzatmadan kısa olması tam seyir keyfime uyuyor. İzlemeyenler için kesinlikle 1. sezondan tavsiye ederim..
2. SEZON 3. BÖLÜM....
( 03.bölüm için)
8


avatar
(169) -
2. sezon ilk bölümden anlayana güzel bir espri Gülücük
- Evet, peki Sarah Conor kim ?
- **kimde bile değil.

1. sezon ufak tefek mantık hataları olsa da merak ettiren, ince esprilere sahip, tam yerinde giren blues müzikleriyle gayet iyiydi. 2. sezon da umarım öyledir.
7


avatar
(51) -
Jack Ryan, Terminal List klasında bir dizi bekliyordum ama baya klişe dolu, ciddiyetsiz puanını kesinlikle hak etmeyen bir dizi çıktı.
4


default avatar
(141) -
Kaslı aktör aksiyon filmlerini sevenler için ideal, vurdulu kırdılı bir macera filminin dizi haline gelmiş hali. Düşük maliyetli, senaryonun akışının kolayca tahmin edilebileceği bir dizi.
7


avatar
(64) -
Tam bir diziyi sevmeye başlıyorsun aşırı saçma olaylar oluyor mantık hataları dizilerin kronik sorunu bu şaşmıyor.
Bu saçmalama sorunu az veya neredeyse hiç olamayan diziler de efsaneleşiyor zira bu dizilerde de hatalar var elbet ama onlar genelde insan kaynaklı herkesin yapabileceği hatalar olduğu için diziye gerçekçilik bile katıyor.
Bu dizideki hatalar maalesef kronik olanlardan takılmazsanız izler geçersiniz fakat tavsiye etmiyorum.
4


default avatar
(5) -
Diziye başlarken beğeneceğimi düşündüm fakat yanılmışım.Öncelikle aksiyon sahnelerinin kalitesi yeterli olsa da maalesef sınırlı sayıda.Böyle bir dizide insan daha fazla aksiyon bekliyor,beklentiye giriyor.Başroldeki arkadaş iri ve uzun olduğu için sürekli onun muhabbeti geçiyor.Vakit geçirmek için izlenir.
6


avatar
(898) -
8 bölümlük bir aksiyon suç dizisi.Kafa yormayan güzel aksiyonuyla hoş vakit geçirmelik bir dizi olmuş.Amerikan klişe espiriler ve sahneler burdada fazlasıyla mevcut... Saygılar
6


avatar
(539) -
Aksiyonu, mizahı, temposu, hikayesi hepsi yerli yerinde. Mis gibi dizi. Sıkılmadan izleniyor. 8 bölüm bir çırpıda bitti. Keyifle izleyin.


avatar
(96) -
Amazon'un TR dublaj ekleyip reklam verecek kadar değer vermesi ülke adına güzel ama aksiyonu sınırlı diyalogları sıradan bir dizi oldu benim için. Abartmadan keyif almaya bakılırsa güzel.
6


default avatar
(6) -
Dizi güzel başlıyor. Aksiyonu iyi. Ama sonlara doğru Zor Ölüm serisine bağlıyor. Gereksiz Amerikan esprileri . Çerezlik biraz. Daha güzel olabilirdi.
6


default avatar
(14) -
Puanını hak etmeyen bir dizi.İlk 2 bölümü beğenmezseniz zorlamayın,dizi aynı tarz devam ediyor.Alan Ritchson ın iri yarı olması ile ilgili vurgular dizide bol bol kullanılmış,bir yerden sonra sıkmaya başlıyor.İçi boş diziyi aksiyon sahneleri belki kurtarabilirmiş ancak bu sahneler de çok basit kalmış.
5


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film