Giriş Kayıt

Bitişler, Başlangıçlar (2019) Yorumlar


Endings, Beginnings

Yorumlar (4)
avatar
(61) -
Filmin konusu rahatsız edici, şöyle ki
Sürprizbozan: Göster
1


avatar
(8404) -
Uzun süreli ilişkiden çıkınca biraz şaşırır insan, onun gibi bir dönem yaşıyor filmdeki kahramanımız! Annesi rolündeki Wendie Malick, just shoot me dizisinde efsane rolü vardır, tavsiye ederim. Film dram, bohem, sıkıntılı bir havada geçiyor. Fena kadrosu yok ama izlemesi pek keyifli değil, en azından bana hissettirdiği buydu. Bu tarz yapımlarda farklı bir tat olur, hissettirir bunu size ama bu filmde yok maalesef. Ben şart değil derim, siz bilirsiniz.


avatar
(48) -
Shailene Woodley rolün hakkını verememiş bence, erkek oyuncular için aynı seyi düsünmüyorum .. 30lu yaşlarınızda ve bekarsanız ve hayatınızda bir şeyler yolunda gitmiyorsa içinde kendinizi bulacagınız bir film bu yüzden puanım 7.
7


avatar
(6201) -
Shailene Woodley çok beğendiğim oyuncudur.Özellikle The Fault in Our Stars filmdeki rolü hala aklımdadır ama bu filmde çizdiği karakter kişiliğime ters düştüğü bir de azda olsa açık sahnelerleri yakıştıramadığım için filme bir türlü ısınamadım.Kısacası benim için çok etkileyici olamadı ama ben yinede Shailene Woodley'n masumluğunu beğeniyorum.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film