Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(157) -
Animenin ilk dakikasından itibaren ne görüyorsanız kalanında da onu görceksiniz. Vaat ettiğini sonuna kadar veriyor, çizimler çok kaliteliydi.
10


avatar
(149) -
Öncelikli olarak bu yorumun altında bana anime önerisinde bulanabilir misiniz rica etsem? Hayatımda 3 tane anime izledim. Birincisi Death Note, İkincisi Attack on Titan (yeni bölümler geldikçe izliyorum). Üçüncüde Kenga Ashura. Hepsi birbirinden farklı ve fena sarıyor. Bu animeye gelecek olursak bir hafta içinde iki defa izledim doyamadım. Sokağa çıktım hırsımı almak için, ağzımla burnumu yer değiştirip eve yolladılar Çok Mutlu Şaka bir yana, Cidden işyerinde molada bile açıp izledim. Önerilerinizi bekliyorum.

Cevaplar (2)
default avatar
(208) -
Psycho-Pass
Jujutsu Kaisen
Satsuriku no Tenshi
Akame ga Kill
Boku no Hero Academia
Black Lagoon
Claymore
Code Geass
Cowboy Bebop
Deadman Wonderland
D.Gray-man
Hellsing
Hellsing Ultimate
9


1
| Bildir
default avatar
(208) -
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Rurouni Kenshin
Mugen no Juunin: Immortal
9


1
| Bildir


default avatar
(208) -
seyrettiriyor kendisini,çok başarılı bir kurgusu var,jeneriğini düş her bölüm 20 dakika,yeni bölümleri heyecanla bekliyorum,hayata dair daha doğrusu benim eksik ya da kusurlu olduğum yanlarıma dair çözümler bulduğum bir anime oldu,bu yüzden ilgim arttı,nerelerde yanlış olduğumu anladım ,sanki terapiste gitmiş gibi oldum
9


default avatar
(23) -
2 sezonuda netflix üzerinden izledim. Gerçekten çok güzel bir anime. Hani bir anime izlersinizde tüm sezon boyunca finalde kimle kimin kapışacağı bellidir ve beklersiniz ya. Bu animede her bölüm bir final o derece keyifli. Tavsiye ederim.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film