Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(366) -
Animesini izlemiş ve beğenmiş biri olarak bu yapımın da güzel olduğunu söyleyebilirim. Hikaye aynı şekilde ilerliyor. Oyuncular da fena gitmemiş. Keyifle sıkılmadan izlediğim bir yapım oldu.
7


avatar
(8404) -
Lost dizisinden dostların kadroda olması hoşuma gitti. Avatar Aang rolündeki çocuk saçlı haliyle çok tatlıyken, keltoş hali istenen görüntüyü sağlayamıyor. Çizgi filmde Aang çok fırlama, zıpır ve aynı zamanda tatlı bir çocuk görüntüsü veriyordu, onu bir türlü yakalayamadılar. Fakat filme göre bu dizi çok üst düzey olmuş, ben muhakkak tavsiye ederim. İyi seyirler dilerim.


avatar
(236) -
Bazi yapımlar anime yada çizgi film olarak kalmalı. yıllar önce izlemiştim. diziyi izlerken o tadı heyacanı fazla alamasamda. görsel bir şölen. nostalji babında izlemeye değer. güzel ve eğlenceli zaman geçirtiyor.
7


default avatar
(49) -
En hayran olduğum fantastik dünya Avatar'dır. Nihayet sinemaya adam gibi bir Avatar yorumu geldi. Benim de beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Hayretler içerisindeyim. Biraz önce bitirdim. Çok başarılı. Çizgi Filmini 7 - 8 defa izlediğim için hikayelerde ne kadar değişiklik yaptıklarını hemen fark ediyorum. %90 - %95 oranında çizgi serisi ile benzerlik gösteriyor. Hatta bazı yorumlamaları çizgi dizisinden de daha çok beğendim. Avatar Kyoshi yorumu enfesti, ruhlar dünyası da öyle. Oyuncular, evet çok iyi oyuncular değil. Büyük çoğunluğu çocuk zaten. Ama çocuklar da ancak bu kadar oyunculuk sergiler. Kötü de değiller ayrıca.
9


default avatar
(474) -
Çizgi Filmini aşina olmayan birisi olarak aşırı keyifli buldum. İyi ile kötünün savaşı güzel ilerledi.
8


default avatar
(323) -
Beklentimin çok çok üzerinde çıktı. Mükemmel bir iş yapmışlar. Çizgi filminden aldığım zevkin aynısını bu diziden de aldım. Karakterler, mekanlar, efektler, her şeyiyle muazzam olmuş. İkinci sezonu iple çekiyorum.
9


default avatar
(18) -
Gayet güzel. Filmin renk tonu, bükme sahneleri, mekanların işlenişi gayet güzel. İlk bölümler birazcık oyunculuklar sırıtsada sonradan oturuyor. Tabii devamlı bir kıyaslama modunda izlerseniz. Dizinin tadını kaçırırsınız bence.
10


default avatar
(29) -
Diziler ilk başladığında oyuncular garip gelebilir ve sırıtabilir. Sonradan zamanla oturur. Avatarın kaşları beni benden aldı. Gerçeğe yakın bir uyarlama olmuş bu da seriyi izlemiş olanlar için gizli bir şeylerin kalmayacağı manasına geliyor. Seriyi zamanında izlemiştim ve dizi olarak görmek hoşuma gitti. Güzel bir yapım olmuş ve emek harcanmış. Umarım diğer sezonları da çekerler. Bazen efektler sırıtsa da bir dizi için yeterli.


avatar
(185) -
One peace ten sonra yine başarılı bir anime denemesi daha Netflix ten.Bir çırpıda bitirdim 8 bölümü. Çalışılmış ve uğraşılmış. belli yaşın altındaki oyuncularla oyunculuklar sırıtabilir, ama burda beni rahatsız eden bir durumda olmadı. 8 bölüm resmen aktı gitti. Filmi yada anime serisi ile karşılaştırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Seyir zevki varmıydı? Kesinlikle. O zaman benim için olmuştur. İzleyeceklere iyi seyirler.
9


avatar
(1039) -
İlk 3 bölümü az önce bitirdim öncelikle yapılan en iyi avatar diye bilirim çünkü bire bir herşeyi ile çizgi filmdeki sahneler ve karakterler kullanılmış karakterler de gerçekten benziyor oyunculuk biraz düşük kalmış efektler güzel kaliteli bir monitör ile 4k ya yakın bir görüntü ile izledim ve efektler güzel geldi bana ilerleyen bölümler de ne olur bilmiyorum ama eski günleri hatırlattığı için bile izlemeye devam edebilirim


avatar
(5) -
Oyunculuklar çok kötü. Cast ekibi oyuncu seçerken resmen çuvallamış özellikle avatarımıza hiç ısınamadım. CGI bazı yerlerde inanılmaz sırıtıyor özellikle Avatar haline geçtiği sahnelerde. Genel olarak iyi bir yapım değil ama çok kötü de değil.
6


avatar
(18) -
1. sezonu izledim bitirdim ve sonuç olarak yeterince iyi olmadığına karar verdim. Zaten animeden dizi film yapılınca olmuyor. Bana göre çok önemli olan bazı yerler dizide yok. Mesela zuko ve zhao düellosu. Komedi unsuru ciddi derecede eksik. Animenin bazı noktalarında çok duygulanırken bazı noktalarında çok gülmüştüm ama dizide öyle güldüğüm bir sahne olmadı ayrıca bence dizi duygusallığı da yeterince verememiş evet bazı sahnelerde duygulandım ama sebebi animeyi izlemiş olmamdır. sadece diziyi izleyen biri kesinlikle o kadar duygulanmaz. Sonuç olarak eğer animeyi izlediyseniz bunu izlememek size bir şey kaybettirmez ama animeyi izlemediyseniz standart bir netflix dizisi olarak izleyebilirsiniz.


default avatar
(29) -
"Avatar: The Last Airbender" live action dizisinin heyecan verici bir başlangıç yaptığını düşünüyorum. Orijinal çizgi diziden ilham alınarak oluşturulan atmosfer ve karakterler, sevilen evreni canlandırma konusunda etkileyici bir çaba gösteriyor. Görsel efektlerin kalitesi ve oyuncu performansları, izleyicilere orijinal serinin büyüsünü yeniden yaşatma potansiyelini taşıyor. Bu uyarlamayı izlemek, nostaljiyi hissetmek ve aynı zamanda yeni bir bakış açısı keşfetmek için heyecanlanıyorum. Umarım devam eden bölümlerde bu olumlu momentum sürer ve "Avatar: The Last Airbender" live action, hayranları memnun eden bir başarı elde eder.
10


avatar
(1086) -
Biraz önce trailer önüme çıktı ve tekrar izledim. Animedeki ortamları neredeyse birebir aynı açılardan çekmişler.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film