Giriş Kayıt
Yorumlar (17)
avatar
(1248) -
Fena bir film değil. Rastlantı gibi gözüken şeylerin aslında her zaman öyle olmadığını güzel gösteren bir yapım. Hilary Swank rolünün hakkını vermiş. Michael Ealy'yi bu rollerde görmeye alıştık denebilir. Merak duygusunu ayakta tutan ve gittikçe çözülen bir yapısı var. Finali de fena değildi. Vakit geçirmek adına izlenebilir.
6


default avatar
(323) -
sonuna kadar kendini izlettiriyor. sıkmıyor. merak da uyandırıyor. ama o kadar işte. 6/10
6


default avatar
(314) -
Harika bir film olmamakla birlikte mantık hataları klişe olaylarla birlikte Sürükleyiciliği tatmin ediciydi. Sonuna kadar izlettiriyor. Hilary Swark psikopat yüzünü izlemek keyifliydi. Puanı bence düşük kalmış...6,5
7


default avatar
(8) -
Sadece Hilary Swank için izledim. Beklentimi düşük tutmuştum ama beklentiminde altında kaldı maalesef...
4


default avatar
(46) -
Her ne kadar yavaş ve yavan başlasa da şu dönem izlenebilecek nadir filmlerden. Hilary Swank dışında bir oyunculuk beklemeyin ki o bile vasatın altı diyebilirim. Buna rağmen her ne kadar öngörülebilir bir senaryo olsa da izlettiriyor.
6


avatar
(83) -
Konu itibatiyle güzel başlasada ilerleyen dakikalarda ne olacağı tahmin edilebilir.Herkes birbirini öldürüyor boş zamanınız varsa izlenir.
5


default avatar
(21) -
Derinlik, oyunculuk olmayan, baştan sonunu tahmin edebileceğiniz zaman kaybı bir film
3


avatar
(1330) -
Her ne kadar gerilimini istediğim derecede hissedemesem de ben de filmi beğenenlerdenim Oyunculuklar güzeldi. Zaten H.Swank ve M.Ealy dışında oyunculuk da oyuncu da yok gibi birşeydi. Klişe senaryo diyen arkadaşlar var, kısmen doğru ama ara ara iniş çıkışlar yaşasa da genel olarak izlenebilir bir hikayeydi. Boşuna izlenecek veya herhangi bir seyir zevki vermeyecek bir yapım diyenler bence haksızlık ediyor. Gayet güzel ve merakla izledim. Sonunda ne olacak diye açıkçası merak etmedim desem yalan olur. Güzel bir seyirlik oldu benim için. Bu yorumla sanki biraz da film izleme geçmişimizle ve şahsi film tarihçemizle alakalı sanırım. Zira bu türde veya bu türe yakın çok fazla çeşit film izlemiş olanları elbette tatmin etmeyebilir. Ama ben genel olarak beğendim. Çok mu harika film? Hayır, açıkçası ortalama bir yapım. Fakat türü sevenleri memnun edecektir, zira bence başrol oyunculukları gayet güzeldi... Özellikle H.Swank güzel oynamış. 7/10
7


avatar
(290) -
Bana temposu çok yavaş geldi.Hikayede bir iki sürpriz yapılmak istenmiş ama olmamış
Sürprizbozan: Göster
.Boş vaktiniz varsa izlenebilir.
5

Cevaplar (2)
avatar
(1330) -
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir
avatar
(290) -
Sürprizbozan: Göster
5


0
| Bildir


avatar
(236) -
..Doksanlı yılların Klişe Filmlerini aratmayan türden bir yapım.. Entrika beklenmedik Olaylar silsilesi derken sürüklüyor. Eskiden Tv'de gecenin bir vakti izledigim yapımlar gibi olsada.. Verdigi mesaj acık ve net.. izlenebilir bir senaryo.
7


avatar
(33) -
Şu 2 olumlu yoruma güvenip izleyeyim dedim, hata etmişim Gülücük Bomboş bir film, bomboş bir konu, bomboş bir oyunculuk ve bomboş bir son. Ses kaydıyla cinayeti aydınlatmak kaçıncı yüzyılda kaldı ya, öylesine uyumak için film arıyorsanız doğru yerdesiniz, açın izlerken uyuyakalırsınız.
4


default avatar
(11) -
cumhurcemoglu26 arkadaşımla aynı fikirdeyim. Şaşırtmalı, enteresan, çok iyi kurgulanmış tam bir sinema filmiydi. Puanına aldanıp izlemeyen çok şey kaybeder. Sürükleyici, heyecanlı merak uyandıran son zamanların en iyi filmlerinden. Boş filmlere 7-8 puanların verildiği baştan sona sıkıldığınız filmler yerine Fatale tam size göre.
10


avatar
(8398) -
Evin kendisi, dekorları şahane, gözümü alamadım. Arabalar, kadınlar... Bir ara bu tarz filmler çok meşhurdu, özellikle doksanlarda... Kadrosu gayet iyi, Hillary Swank, Michael Ealy ve polisiye dizilerin meşhur oyuncusu Danny Pino... İki farklı hikaye, yolları kesişen karakterlerimizle birlikte filmde karşımıza çıkıyor. Çok beklentiye girmeden, bir şans verilebilir diyorum ben, iyi seyirler olsun.


avatar
(6198) -
Öncelikle '' returnz '' isimli arkadaşımızın yorumuyla aynı fikirde değilim.Çünkü baştan sona şaşırtmalarıyla sürprizlerle ve sizin düşüncelerinizi devamlı değiştiren akıcı bir şekilde sonuna kadar izlettirmeyi başarıyor.Yanlız filmin sonundaki sahnenin ''İzlemeyen okumasın ''
Sürprizbozan: Göster
klişeye bağlanmasının filme yakışmadığını düşünüyorum.Sonuç olarak kesinlikle zaman kaybı değil ve şans verilmelidir...
7


avatar
(613) -
Senaryonun gidişatı rahatlıkla tahmin edilebiliyor. Vadettiği gerilimi vermede de pek başarılı değildi. Öyle pek ahım şahım bir film değil ama fazladan boş zamanınız varsa şans verebilirsiniz.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film