Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
default avatar
(4) -
Çok severek izledigim enerjik filmler bittiginde 10 km koşasım gelir,konu dram ve romantizme gelince final sahnesinde bir yumru oturur yüreğime..Bu dizide her bölumün sonunda o yumru oturuyo be kardeşim.Hele sevdiceginle izledin mi tadından yenmez..Tek başınıza izlememenizi tavsiye ederim,evcil hayvan da olur.
9


avatar
(101) -
Doctor Who ve tabiki de Sherlock'un inanılmaz senaristi Steven Moffat ağabeyimiz yine yapmış yapacağını. Game of Thrones'daki birçok önemli bölüm başta olmak üzere The X Files, The Mentalist, Supernatural ve The Pacific gibi kült dizilerin çoğunda yönetmenlik yapan David Nutter ile yola çıkması da çok yerinde olmuş.

2009'daki filmden çok daha farklı ve ayrıntılı ilerleyen bir yapım olmuş. Dizinin içinde birçok sağlam felsefi bakış açıları işleniyor. Kişi kendisinin seçimleri ile mi yol alıyor yoksa olması gerekenlerden kaçılamıyor mu? Bir insan bu şekilde tanrısal bir güce sahip olsa bile acaba sınırları kendisi mi çiziyor yoksa ondan daha büyük bir gücün varlığı mı belirleyici olan? Bir insan ne kadar sevebilir ve ne kadar bekleyebilir? İnsanların bir arada olabilmesi için sadece ortak noktalarının olması şart mı yoksa zıtlıklarla da birliktelik kurmak mümkün mü? İnsanın hayalleriyle ve özellikle de çocukken ki dünya algısı ile gerçekler arasında ne gibi farklar var?

Dizi bunun gibi birçok soruyu çözmeye çalışırken diğer yandan da anı yaşamanın önemini, hedefe giden süreç ile hedefe varıldığındaki durumun nasıl hissettirdiğini ve özellikle de çaresizliği mükemmel şekilde işliyor.

Imdb puanına kesinlikle aldırış etmeden mutlaka izlemeniz gereken bir yapım. Hele de son yıllarda çıkan dizilere kıyasla izlememeniz kayıp/ayıp olur diyor keyifli seyirler diliyorum.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film