Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(8395) -
Çok ve bildik karakterlerle, kendine has bir animasyon. Film tadında hissettirdi. Ben çok beğendim. Sevenlere şiddetle tavsiye ederim.


avatar
(462) -
Şu ana kadar izlediğim en iyi Batman animasyonuydu. Konunun değişik olması nispeten yakın zamanı işlemesi ve karakter zenginliği en önemli etkenler olmakla beraber herşeyiyle iyiydi.
9


default avatar
(500) -
Güzel bir batman filmiydi. Karakter olarak baya zengindi. Bir-çok kötüyü görmüş olduk . Tavsiye edilir.
7


default avatar
(63) -
Yahu yine olmamış sevemedim ben bu DC animasyonlarını (süperman batman in olduğu her bölümde kıt kafalı bir karakter oluyor). Sahi bu arada son dönemde izlediğim batman filmlerinde batman uçkur derdinde bir karakter olup çıkmış. Ya çatıda oluorta yerde işi bitiriyor yada başka yerde. Bence acilen evlenmesi lazım. Sürekli yatak maceralarını izlemek sıkmaya başladı. Bunca yıllık bekarlık adamın başına vurmuş. Robin'i bi şekilde anası dünyaya getirmiş ama evlenilecek kadını seçme konusunda berbat!
4


avatar
(463) -
kalite had safhada, yalnız batman'in en sevdiğim yönü ters köşe yapan akıl oyunları, bu bölümde o yönde bir konu yapmamışlar ama genel olarak film güzeldi.
7


default avatar
(1) -
eğlenceli bir filim olmuş tavsiye edillir arıca çevirmene teşekkürler emeğine sağlık Gülücük
10


default avatar
(11) -
Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(73) -
Batman animasyonları içinde kurgu ve karakter zenginliği yönünden çok özel bir film. Mutlaka izleyin pişman olmazsınız. Aksine çok beğeneceksiniz.
10


default avatar
(54) -
Son dönemdeki filmlerine nazaran daha iyi olmuş bence. Çevirmen arkadaşa teşekkür ederim.
7


default avatar
(22) -
filim orta şekerli azıcık iyi bir animasyon filim nolcak bu batmanın hali kedikadın bile daha iyi kara veriyor Gülücük izleyin tavsieilir puan olarak 6.5 iyidir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film