Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
default avatar
(2) -
Sonu gelmeyen her bölüm sanki sonu gelecek gibi izleten her bölüm. Ne izledim hala anlamadım. Seyretmesem de olurmuş. Hikaye güzel ama eksik kalmış. Devamı olsun diye mi yapmışlar acaba.
5


avatar
(6203) -
Kesinlikle son günlerde müzikleriyle, konusuyla çekimleriyle çok etkilendiğim ve çok duygulandığım yavaş temposuna rağmen ilgiyle izlediğim bir yapımdı. Bu dizide bölümler birbirleriyle bağlantılı ama her bölümde farklı kişilerin hayatı anlatılıyor ve Drama yoğunluktaydı. Yalnız 5. bölüm olmasa da olur derken derken ikiz zencilerin olduğu 6. bölüm hikayesiyle hiç gerek yoktu ve zaten atlayarak geçtim. Özellikle 8. bölümde gözyaşlarımı tutamadım. Ayrıca 3. bölümde olan su matarası keşke benimde olsun isterdim. Sanırım izleyicinin bu diziyi anlamak veya hissetmek için belirli bir olgunlukta olmalı yoksa sıkıcı gelebilir... Birde küçük '' Cole '' muhteşem oynamış bunu da yazmadan olmaz dedim....
8


avatar
(8) -
İsveçli yetenek, Simon Stålenhag'ın sanatının çerçevesi, bu sürpriz 2020 Amazon televizyon dizisi Tales from the Loop'un temelini oluşturuyor. Simon Stålenhag (20 Ocak 1984 doğumlu) henüz 37 yaşında, nostaljik İsveç kırsalına ve alternatif tarih çevrelerine odaklanan retro-fütüristik dijital görüntülerde uzmanlaşmış İsveçli bir sanatçı, müzisyen ve tasarımcı. Farklı bir bilimkurgu izlemek istiyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum. Hem duygulara, hem bilimkurgu ve alternatif evrenlere iyi bir bakış olmuş.
9


avatar
(807) -
Gizemli bir tesisin, yer altında tuhaf bir kürenin, ormanda başı boş robot ve cihazların bulunduğu küçük bir kasabada dizideki kahramanların hikayeleri bölüm bölüm ekrana geliyor.Bilimkurgu ögeleri olsada İnsan odaklı olduğu için dram yönü de var.Biraz yavaş ilerlemesi eleştirilebilecek bence tek durum.
7


default avatar
(35) -
İç karartıcı,basit senaryolardan oluşmuş sözde bilimkurgu sevenler için ideal,çok kötü çok...
2


default avatar
(1) -
Bilim-Kurgu dizide sos olarak kullanılmış, yemeğin kendisi aslında dram. Bölümler boyunca çeşitli gizemli olaylarla karşılaşıyoruz ama dizinin hedefi olayları açıklamak değil. Olayların etkilediği karakterler üzerine odaklanmış sakin bir şekilde ilerleyen güzel bir dram. Farklı bir görsel dile sahip, özellikle kullanılan renk paletini, geniş planları ve robot tasarımlarını oldukça beğendim. Bölümler arasında da 3. bölüm öne çıkıyor.
8


default avatar
(17) -
Yorumlara bakıyorum da gerçekten zevkler ve renkler tartışılmazmış. Yani kiminin çöp dediğine kimi hayatımın en iyisi diyebilmiş. Enteresan gerçekten. Ben de diziden birşey anlamadım. Tamam bir şekilde kendini izlettiriyor ama her bölümde her dakika yeter artık birşeye bağlayın dedirtiyor. Yapım güzel , müzikler hakikaten güzel ama cidden film çok boş.
3


default avatar
(101) -
4 bölüm izledim sıkıldığım için bırakıyorum. Bilim kurgu değil de daha çok dram yönü ağır basıyor. 7/10
7


avatar
(62) -
Bilim-Kurgu yazdığına bakmayın. Tamamen fantazi... Stranger Things'deki "tuhaf" olaylardan tek farkı "bilim" kisvesi altında önümüze sunulmuş olması. İlk üç bölüm; kendini izleten, merak uyandıran ve asla cevap sunmayan bölümler. Kalan 5 bölüm ise sıkıcı, durağan ve yine cevap vermeden mütemadiyen sorular üreten cinsten. Mistifikasyon haddinden fazla anlayacağınız. Seyirciye tuhaf şeyler gösterip, bunların neden olduğunu açıklamamak Lost'a özgü sanardım. Ne yazık bu güzelim işçiliği olan dizi de her ne kadar tablo güzelliğinde olsa da, antik çağlarda yaşayan birinin şimşekleri doğa üstü bulması gibi biz seyirciler de olanları doğa üstü bir şey gibi bakıyor ve hiç bir cevap alamıyoruz. Bir tarafımdan ilgi çeken, tuhaf hikayeler uyduracaksam bunun sonu gelmez. Sanırım bu dizinin de sonu gelmeyecek...
(01.sezon için)
6


avatar
(28) -
Son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerden biri. Her bölüm de sizi etkilediği, izlerken başka yerlere götürdüğü, müziklerin muazzam kalitede olması (müzikler HBO dizisi The Leftovers'ı andırıyor) Draması ağır, yavaş ilerleyen, bilim kurgusu, gizemi çok iyi yansıtmış. Tanıdık oyuncular var. İzlenmesi gereken bir yapım Amazon'dan sürpriz bir şekilde aniden iyi bir dizinin çıkması çok mutlu etti. İlginç havası var.

Dark+The Leftovers karışımı olmuş.
8


default avatar
(3) -
ilk 3 bölüm iyi ama sonrası berbat. Fiyasko + boş.. Sanki yönetmen ilk 3 bölümde var gerisini ışıkçı idare etmiş gibi.


avatar
(236) -
Nasıl tarif etsem sanki zaman duruyor hiç bitmiyecek gibi gelirken.. aniden tüh ya budamı olur dedigim ve sonuna aniden geldigim ender dizilerden olmayı başardı.. içine çeken ilginç bir konusu var bilimselligi metafizik unsurlarla harmanlayıp içinede aile dostluk gibi ögeleri ekleyip dram tadında fantastic bir seri ortaya çıkarmışlar. bana yıllar önce izledigim Eureka isimli diziyide anımsattı.. güzel bir yapım izlemeye değer.
9


default avatar
(157) -
ilk yorum benden olsun ben bayıldım bu diziye her bölümü farklı konular ama aynı yerde gecen henüz 3 bölüm seyrettim ama 3. bölüm bnim gibi dizi manyagı biri için efsane bir bölümdü ızleyenler hak verecektir bana vakit kaybetmeden indirin ve seyredin...konuyla alakasız ama the morning showda çok güzel dizi onuda not edin edin bir kenara
10

Cevaplar (1)
default avatar
(75) -
aynen.. morning show fena sardı...


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film