Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(2674) -
Imdb puanını güvenerek seyretmeye başladığım ama ortalarına doğru sıkılarak izlemekten vazgeçtiğim nadir filmlerden. Ne ilginç bir konusu ne de takdir edilecek oyunculuklara sahip. Her şeyiyle vasatın altında kalan bir yapım.
4


avatar
(6205) -
En baştan yazayım benimde ciddi anlamda beğenimi kazanamayan bir film oldu.Aslında başlarda ilgiyle başlayıp zaman ilerledikçe ciddi bir şey göremeyince bitsin diye baktım.İki yakın arkadaşın dostluğu üzerine yapılan ( Nasıl bir dostluksa ? ) bisiklet sahneleriyle başlayıp yine bisiklet sahneleriyle biten sıradan bir film.Açıkçası izlenmesede olan filmlerden....
3


avatar
(8408) -
Başrol oyuncuları aynı zamanda senaryoyu yazmış, ve hatta çapkın olan yönetmiş! İlk olarak filmi çok beğendim, bana Woody Allen tarzı yapımları anımsattı. Aile, arkadaşlık gibi konulara absürt ve kara mizah tarzı ile bakmış. Bu tarzı sevenler için tavsiyemdir. İyi seyirler olsun.


default avatar
(347) -
Yani izleseniz de olur izlemeseniz de, bir şekilde film kendini izlettiriyor özellikle Kyle'ın annesinin Mike neden çağırdığını anladığımda olaylar yine tekrarlanacak dedim. Tuhaf bir arkadaşlık, dost mu düşman mı belli değiller Gülücük
4


default avatar
(140) -
Ne komedi ne dram ne action hiç bişi yok ve en kötüsü ne anlatmaya çalışıyor belli değil, bol bol boş diyalog, imdb puanını yapımcının akrabaları falan verdi herhalde.Hiç gerek yok.
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film