Giriş Kayıt

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (2023) Yorumlar


Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Yorumlar (6)
avatar
(1031) -
Gerek senaryo, gerek çizimler ve kurgusuyla güzel bir Ninja Kaplumbağaları izledim. Üst düzey görsellik ve müzikleriyle sürükleyici bir filmdi. Animasyon Oscar adaylığına kesin gözüyle bakıyorum. İyi seyirler... 7/10...
7


avatar
(319) -
keyifli bir animasyon, klasik konunun dışında.. çizimler ve animasyonlar güzel, görsellik akıcı.. tek sıkıntısı, april karakteri tam bir felaket.. son zamanların hastalığından nasibini almış maalesef..
8


default avatar
(10) -
klasik hikaye ile ilgili olmayan, değişik bir ninja kaplumbağalar filmi olmuş. genel olarak zaman geçirmeye uygun.

ayrıca ömrümde bu kadar çirkin bir April O'Neil görmemiştim ki çizim olmasına rağmen zoru başarmışlar.


default avatar
(52) -
TMNT filmi olarak değilde sadece genel bir animasyon filmi olarak düşünürsek izlemesi zevkli güzel bir film diyebiliriz. Ancak filmin adını TMNT koymaları çok saçma olmuş çünkü gerek hikayeleri gerek karakterlerin davranışları açısından kesinlikle bildiğimiz hikayeye uymuyor. Tamamen farklı bir hikayeyi bilinir isimleri kullaıp gişe yapmak için kulanmışlar. Ninja kaplumbağalar ı hiç bilmiyen dolayısıyla tutarsızlıkları anlamayacak çocuklar veya gençler için izlenilebilir bir film olmuş. Özellikle görsellik fena değildi. Benim açımdan bildiğim ve sevdiğim hikayenin çok dışına çıkıldığı için çok tat alamadım.
5


avatar
(1030) -
Diyalogları tam hoşuma giden türden, hatta ergen muhabbetleri bile. Gülümseten gündeme dair göndermeler de mevcut. Ama gel gelelim ki karakterler tanıdığımız gibi değil. Mikky komik değil, rafael sinirli değil, uysal olmuş. Leo lider değil, duygusal. Splinter usta bilge değil, duygusal, hem de çok. April asosyal olmuş. Ayrıca büyüme evresi çok hızlı geçilmiş. Biraz çocukluk görsek hiç fena olmazdı.

Görselliğe hayran kaldım. Tek tek elle çizilmiş. Kusurlu, yamuk yumuk, bazıları taslak çizim. Sıradan animasyon filmi beklemeyin. üç boyutlu mu izleseydim acaba, aklımda kaldı.

Genel olarak beğendim ve herkese tavsiye ederim. Müzikler, sahneler, sahne geçişleri ve kaplumbağalar ahenkle dans ediyor.
Öyle aman aman komik olmasa da baştan sona sıkılmadan keyifle izleniyor.
7


avatar
(8404) -
Çizimler biraz farklı ama benim hoşuma gitti. Bildiğimiz hikaye, ufak tefek dokunuşlarla çekici hale getirilmiş. Seslendirme kadrosuna bayıldım, efsane isimler var! Benim çocukluğumun en tatlı çizgi filmlerinden, ayrıca Türkiye’ye pizzayı sevdirdiler! Açılış sahnesinde M.O.P.-Ante Up çalması beni çok şaşırttı. Genel olarak müzikler zaten güzel. Bolca mutant ve koşturmaca ile karşınızda ninja kaplumbağalar!… İyi seyirler dilerim.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film