Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
default avatar
(19) -
Ilk 3 bölümüyle bomba gibi bir giriş yapan, ancak ilerleyen bölümlerde hüsran yaratan bir fantastik korku işi olmuş. Gereksiz mekanlar ve yan karakterler işin içine giriyor ve seyir zevkini dişürüyor, keşke ilk 3 bölümde olduğu gibi baba ve anne üzerinden devam etseydi. Dizide anlatılanlar doğrusal bir zamanda mı geçiyor, kahramanımızın kafasının içinde miyiz, metaforik bir anlatım mı bilmiyoruz. Bence film olacak bir konuymuş, yazık olmuş. Hele bir 7. Bölüm var çok köyüydü. Herşeyden biraz var, hiçbir şey tam değil.
6


avatar
(199) -
7.bölümle birlikte izleyici kaybedebilir. Çünkü metafor bombardımanına tutuldu bu bölüm. Ben bu bölümün sunumunu ve oyunculuklarını sevdim fakat çoğu izleyici için boş bir bölüm olabilir. Genel olarak hikaye o kadar girift ki ucunu bulmak kolay değil. Her şeye rağmen sıra dışı ve ilgi çekici. ..
6


avatar
(199) -
Melodram gibi başlayıp kabusa dönüşen bir hikaye. İlk 3 bölümü izledim. Sonunda abuklamayacaklarsa hikaye beni yuttu cidden. Tek kötü tarafı insanın içinde çirkin ağır bir his bırakıyor. Birinin anlattığı korku hikayesi mi yoksa ebeveynlik ve yaşam üzerine metaforlar silsilesi mi ya da birinin kabusunu mu izliyorum bilemedim. Türü seviyorsanız mutlaka bi göz atın derim. Apple Tv serilerin hakkını veriyor.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film