Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(17) -
Dizi gerek atmosfer, gerek işleyiş olarak çok iyi ilerliyor. Tavsiye edilir. Puanlamamı sezon finaline bırakıyorum.


default avatar
(149) -
Diğer king uyarlamaları gibi ilk bölümde bilinmeyen merak ettiren bir olay, geri kalan bölümlerde bol bol çene.
5


default avatar
(176) -
Jason Bateman yönetmen koltuğunda ise iyi bir yapım bizi bekliyor demektir.Dizi güzel başladı ama Stephen King yüzünden bende endişeliyim, saçma sapan bir şeylere bağlamaz diye umuyorum.Doğaüstü olaylara geçecek gibi bir durum var sanki, o kısımları karıştırmazlarsa ve mantıklı bir durum ortaya çıkarsa çok iyi bir dizi olabilir.
8


Yorumlar (56)
default avatar
(84) -
Tam Stephen King'e, tam HBO'ya yakışan bir dizi. King'in her eseri inanılmaz derece de korkutucu değil; bu demek değildir ki ilgili bazı eserleri kötü. Hayır sadece korku-gerilim-gizem piramidinde yeri farklı. The Outsider'de öyle.

Dizi HBO kalitesinde, acele etmiyor; olayları, kurguyu yavaşça ilerletiyor ve işliyor. Atmosfer kendine has tarzını ve ağırlığını koruyor. HBO'da bu yöntem hep kullanılıyor. Bu da bence fena değil denecek derece de olumlu yansımış. Belki 8 bölüm olabilirdi diyebiliriz en fazla.

Ben True Detective havası aldım bolca.Yani deseler ki (True Detective'nin 2. ve 3. sezonu çıkmadığını farzderek) bu dizi (Outsider) True Detective'nin 2. sezonu yadırgamazdım yani.


Korku var mı var ama gerilim-gizem-detektiflik daha çok yer kaplıyor. İnanılmaz- efsane bir dizi değil ama güzel, iyi bir dizi. Kesinlikle kötü değil.

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(417) -
Süper bir başlangıç, gittikçe batan bir senaryo. Finali rezalet.İzlediğime pişman oldum.Çok kötü.
3


default avatar
(159) -
Outsider, vahşi bir cinayete kurban giden 12 yaşındaki bir çocuğun katilini yakalayan polis ekiplerinin bu cinayetin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını fark etmeleri üzerine genişlettikleri soruşturmayı ve olayın derinine indikçe karşılarına çıkan esrarengiz olaylar zincirini anlatan başarılı bir Stephen King uyarlaması. Aşinası olduğumuz suç / gerilim dizilerinin tüm ana notalarını taşıyan dizi buna sos olarak eklediği paranormal ayrıntılarla daha ilginç bir hikâyeye dönüşüyor ve yarattığı gizem ile seyircideki merak duygusunu son bölüme kadar taşıyor. Süreye oynayan bir iki bölümde tempo kaybetse de Stephen King farkının her anında hissedildiği; karakter yaratmadaki başarısı, sağlam oyuncu performansları ve şok edici sahneleriyle izlenebilirliği yüksek, görece zayıf finaline rağmen hayal kırıklığı yaratmayan başarılı bir dizi Outsider.

7,6/10
7


default avatar
(14) -
Finali biraz daha iyi olsaydı 10/10 luk dizi olurdu. Gerilimli, kasvetli, merak uyandırıcı havası sizi içine çekiyor. Sıkılmadan izledim. Tavsiye ederim.
9


avatar
(143) -
Sürprizbozan: Göster
ve biz heyecanımızı kaybetmeden 10 Bölüm izliyoruz.Yetenek böyle birşey Çok Mutlu
(01.sezon 10.bölüm için)
8


avatar
(882) -
Her zamanki gibi ağır ve kasvetli ilerleyen bir hbo dizisi. Stephen King temelli bir dizi olduğu her detayından belli. Hikaye güzel, karakterler ve oyunculuklar gayet iyi. Ama fazla uzatılmış. 5-6 bölümde bitebilecek bir dizi. Fazla ayrıntılar ve gereksiz noktalar var. Sonuç olarak izlenmesi gereken kaliteli bir dizi.


avatar
(1012) -
Bir çok şey vaat ederek başlıyor. İlk üç bölüm kendini cinayet soruşturması kisvesi altında seyrettirdiği için sonradan olacakları ''öff yine mi bamya'' modunda izledim.Fakat böyle inanmadığım şeylere hatta artık çoğu kimsenin inanmadığı çocuk öcü masallarına bir boyut getirmek için olabildiğince çok insan kullanarak ve doğalmış hissini uyandırdıkları için en azından kendi içinde inandırıcılığını tutturmuş dizi.Fakat fantastik korku ögeleri olduğunu söylemeliyiz çünkü ben baştan böyle olduğunu bilsem izlemezdim açıkcası.
6


avatar
(111) -
Dizi içinde barındığı gizemli havayla sürükleyici, ama küçük detaylarla seyir açısını zorluyor olsada finale kadar iyiydi, kendi açımdan söylüyorum beklediğim final havasını yakalayamadım....
7


avatar
(145) -
İlk 3 bölüm itibariyle beklentiyi zirveye taşıyan ancak sonrasındaki her bölüm kendini tekrar eden ve kısır döngüye giren yapısıyla insanı maalesef "bitse de gitsek" psikolojisine sokan başarısız bir S. King uyarlaması. Bu kadar yüksek imdb puanı da şahsen benim için şaşırtıcı oldu.
6


default avatar
(98) -
Son 2 bölüm tamamen fiyasko güzelim diziyi mahvetmişler


default avatar
(173) -
Finali gerçekten dandikti

ilk bölümlerde bulduğum o heyacanı ilerliyen bölümlerde malesef bulamadım heleki o final neydi o öyle?
2.sezonda tamamen batırırlar herşeyi artık


avatar
(767) -
Finalini öptüğümün serisi Gülücük Ne bekliyorduk ki Sümüklü Giriş için 9 puan gelişme için 7 puan ve final için 5 en fazla Gülücük
6


default avatar
(3) -
Ya her şey iyi güzelde
Sürprizbozan: Göster
(01.sezon 10.bölüm için)
7

Cevaplar (2)
default avatar
(78) -
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir
avatar
(522) -
Aynen öyle
7


0
| Bildir


default avatar
(149) -
Diğer king uyarlamaları gibi ilk bölümde bilinmeyen merak ettiren bir olay, geri kalan bölümlerde bol bol çene.
5


avatar
(225) -
Dizi hakkında son yorumum. İlk 3 bölüm favorim, bilinmezlik, mistik bir hava, heycan ve merak üst seviyelerde. Sonlara doğru tam bir Stephen King hikayesi diyebileceğimiz noktaya doğru geliyor. Prodüksiyon çok iyidi, yeşil perde yok, hemen hemen tüm King romanlarında olduğu gibi insana huzur veren kasaba ortamı. Cast tercihlerinde rol ile uyuşan gerçekçi,doğal suratlar tercih edilmesi hoşuma gitti. Daha önce yazmıştım son yıllardaki uyarlamalar içinde 11.22.63'ten sonra beğendiğim tek uyarlama. 9 puanı ilk 3 bölümden sonra vermiştim son puanım 8
9


default avatar
(24) -
Diziyi gerilim anlamında beğendim sonra oyunculuklar ve oluşturulan atmosfer de iyi ama bana göre tek sıkıntısı bölümler oldukça yavaş ilerliyor ayrıca Holly'nin diziye dahil olması sanki diziyi biraz daha ilgi çekici yaptı.


default avatar
(4) -
Stephen King ise izlerim, gayet başarılı bir dizi bazı sahneleri uzun muhabbetler içersede izleniyor.


default avatar
(53) -
Dizinin ilk bölümü oldukça gizemli başladı ve ben burada diziye ara vereceğim çünkü ilk olarak kitabını okumak istiyorum. Stephen King okuyucusu olarak şimdiye kadar kitaplarından çevrilen hemen her filmini veya dizisini izledim. Malesef tüm çevrimlerde hayal kırıklığı yaşatan yapımlar var. Bu dizi ile alakalı asıl yorumu kitabını okuduktan sonra yapacağım. Herkese iyi seyirler.


avatar
(1418) -
Yeni bölüm çıktığı zaman hemen izliyorum. Konusu gayet güzel, merak uyandırıcı. Bazen sabırlı olmak gerekiyor ama ben yine de bağlandım bu diziye.
7


default avatar
(28) -
Bence mistik ve gizemi harika harmanlamış. Kesinlikle izlenebilir.


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film