Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(8408) -
Gizem ve gerilim dolu öğelerle bezenmiş ağır bir dram filmi! Dünya üstünde ne acılar yaşanıyor, bazen üzüldüğümüz şeylere, harcadığımız enerjiye acıyorum! Dr Who ve kadrolu yaratık J. Botet kadronun tanıdık isimleri... Gerilim ya da korkudan ziyade acı ve gizem dolu bir dram filmi için onerimdir. İyi seyirler olsun.


avatar
(164) -
Barındırdığı farklı kültürel öğelerle, gerilim tonuyla, konusuyla farklı bir film olarak benim beğenimi kazandı. Klasik hayaletli ev filmleriyle alakası yok, farklı sosyal mesajları ve konusuyla kendini benzerlerinden sıyırabilmiş. Ortalama üzeri bir film olmuş. Efektler, renkler de çok kaliteliydi.
7


avatar
(276) -
Film yavaş ilerliyor ancak sıkmıyor , anlatmak istediğini çok net bir şekilde anlatıyor. Kullandığı renk tonları çok başarılı , korkutmayı başarıyor. Gayet iyi bir film. Wunmi Mosaku'i Lovecraft Country dizinde çok beğenmiştim bu filmde de beğendim. Tavsiye ederim.
6


default avatar
(9) -
Mülteci bunalımı alt hikayeli korku filmi yaratıcı olmuş. Gayet başarılı geriyor insanı. Ama saçma bir final ile sıradanlaşmaya yaklaşmış.
6


avatar
(489) -
Korku filmleri saçma olur tamamda bu film bana daha bi saçma geldi ya.Yakalayamadı beni bir türlü.Tamamlanmamış bir film gibi.Yarım kalmış sanki.Canım sıkıldı zor izledim.Bi iki yerde gerildim sadece.En başından itibaren bir gizem var onu yavaş yavaş açıklamaya çalışıyor ancak beni tatmin etmedi.Canımı sıktı bu film beğenmedim.
4


avatar
(57) -
Ben beğendim. Filmin yavaş temposuna rağmen derdini çok net anlatabiliyor, bunun yanı sıra korkutacağı sahnelerde kullandığı üslup ve tasarım oldukça başarılı. Germeyi hatta bazı sahnelerde korkutmayı başarıyor.
Ek olarak cidden tasarımlar *** nefis.
7


avatar
(614) -
Gerçekten çok iyi film. Beni germeyi başardı. Bir kaç sahnesi ciddi anlamda ürpertici. Filmin durağan akışından hoşlanmayanlar olabilir ama sessizliğin verdiği sinir bozucu gerginlik, müzikler, kasvetli atmosfer benim hoşuma gitti. Mülteci sorununa değinirken bir yandan da dramı korkuyla harmanlamak enteresan ve zor bir iş ama yönetmen gayet başarılı biçimde altından kalkmış. Korku-gerilim severler kaçırmasın.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film