Giriş Kayıt

El silencio de la ciudad blanca (2019) Yorumlar

Yorumlar (5)
avatar
(1723) -
netflixden idare eder bir seri katil filmi, hep aynı cinayetler, filmin ortasına doğru katilin ifşa edilmesi, mantık hataları bulunması izlenmeyi biraz zorlaştırdı ancak sonuna kadar temposunu koruması artı yönlerinden biri...
6


default avatar
(329) -
Bazı filmler öğreticidir. Bu filmde öyle . Yoksa normalde bilindik bir seri katil filmi. Ama seyrettikten sonra bir çok konuda bilgi sahibi oluyorsunuz. Bir şeyler öğreneceğim diyenler için tavsiye ederim. Güzel film. Kitap okumak gibi.
7


avatar
(6202) -
Aslında güzel bir konu bulunmuş ancak daha düzgün bir şekilde ele alınsaymış farklı bir film ortaya çıkabilirmiş.Bazı kopukluklarına rağmen yinede izlenebilir bir yapım.Fazla beklenti olmadan şans verilebilir...
6


avatar
(8404) -
İspanyol sinemasının meşhur gerilim, polisiye filmlerine göre biraz alt seviyede ama izlenir bir yapım olduğu kesin! Katilin öldürme şekli, tarzı etkileyici olmuş. Bir şans verin derim ben, iyi seyirler olsun. Netflix ortalamasına göre fena değil.


avatar
(882) -
Belen Rueda'nin sönük kaldıği ama sonuna kadar merakla izlenen bir seri katil filmi. Benzerine rastlanan bir senaryo olmasına rağmen yine de başarılı.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film