Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(539) -
Matematik kafası, piyango ve kazanma üzerine farklı bir yaklaşım. İyilikle dolu, dram ve romantik detaylarla örülü hoş bir film. Müzikler ve oyuncular harika. Keyifle izleniyor.


avatar
(8407) -
Çok keyifli, eğlenceli… Eski yabancı filmler olurdu, az kanallı zamanlarda, bizim eski Türk filmlerinde tadında, işte öyle bir yapım. Kadrosu kaliteli ve uyumlu, kendini izleten bir yapım. Hikaye çok hoşuma gitti, tavsiye eder, iyi seyirler dilerim.


default avatar
(6) -
harikaydı tüm filmi sırıtarak izledim kesinlikle izledikten sonra kendimi daha iyi hissediyorum bence bu gibi filmlere daha çok ihtiyacımız var


avatar
(430) -
Bryan Cranston'ın üst seviye oyunculuğu haricinde, filmin kayda değer bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca filmin üstüne kurulu olduğu ikinci bahar teması da genç ve orta yaşlı izleyicilerin ilgisini çekmeyebilir. Özetle, eğlenceli ya da komik bir film beklemeyin, sadece izlerken sizi yormayacak, hoşça vakit geçirmelik bir şeyler arıyorsanız belki aradığınızı bulabilirsiniz.
5


avatar
(2674) -
Film, 2003 yılında yaşanan bir olaydan yola çıkılarak beyazperdeye uyarlanmış. Son derece eğlenceli ve ilgi çekiciydi. İzlerken zamanın su gibi aktı.
7


avatar
(1030) -
Piyango meselesinde daha basit bişeyler bekliyordum. Karşıma çok fazla zaman isteyen organize işler çıktı. Bu yönü hoşuma gitti ama çok düz ve eskiden tvde çıkan aile filmleri gibi anlatılmış. Filmde ister istemez şunu söylüyorsun; walter yine bişeylerin peşinde, klasik walter. Neyseki karakterin özellikleri Waltera hiç uymuyor:) Sonuç olarak keyif aldım.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film