Giriş Kayıt

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) Yorumlar

Yorumlar (6)
avatar
(8404) -
It filminin yıldızı Sophia Lillis başrolde... Biraz çocuksu olsa da, tam bir aile filmi... Çok üst düzey diyemem, lakin izlemesi ve takibi pek keyifli... Aile, arkadaşlık ve çözülmeyi bekleyen sırlar, suçlar... Ben izlenir derim, iyi seyirler olsun.


avatar
(727) -
Nancy Drew karakterini canlandıran daha iyi oyuncular oldu. Sophia Lillis'in anlamsız gülümsemeleri hoşuma gitmedi. Bir detektiflik hikayesi adına çok hafif kaldı olaylar örgüsü. Olmamış maalesef. 16 yaş ve altı için izlenebilinir kıvamda
5


avatar
(394) -
Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Benim Nancy Drew ile ilk tanışmam 2001 yılında oynadığım Nancy Drew The Final Scene adlı pc oyunu ile olmuştu. Aradan geçen 19 yıla ve sayısız Nancy D. macerasına rağmen o oyun benim top 5 listemde yer almaktadır.

Gelelim filme. Eğer benim gibi Nancy nin hikayelerine aşina iseniz tam 15 dk da olacak her şeyi istisnasız virgül ve noktasına kadar hemen çözüyorsunuz. ( Aslında Nancy'yi tanımanıza da gerek yok. Az biraz film kültürü olan herkeste anlar. ) Başrol deki kızımızın o karaktere yakışmadığını düşünüyorum. Diğer yardımcı oyuncular güzeldi o açıdan memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Film daha çok gençlere ve ailelere hitap etmekte. Keyifle izleyebilirsiniz. Ancak başta dediğim gibi eğer Nancy'i biraz tanıyan ve hakkında bilgi sahibi olan biri iseniz üzülerek söylüyorum ne yazık ki beklentileriniz boşa çıkacak.
5

Cevaplar (2)
avatar
(727) -
PC oyunlarının ilk top beşini alalım. Point & Click Macera oyunlarını hala severim.
5


0
| Bildir
avatar
(394) -
1 ) Louvre The Final Curse ( En iyi P & C oyunudur bence )

2 ) Dark fall the journal ( En ürkünç olanıdır. Özellikle karanlıkta ve tek başına oynanması, kulaklık kullanılması tavsiye edilir Çok Mutlu )

3 ) Nancy D ( Bilindiği üzere Çok Mutlu )

4 ) Syberia 1

5 ) Syberia 2
5


1
| Bildir


avatar
(6202) -
İlk yorum benden olsun .Gerçekten eğlenerek sıkılmadan sonuna kadar keyifle izledim.Bence ailece de izlenir.Çünkü dedektiflik temalı sürükleyici ve heyecanlı. Ayrıca  Sophia Lillis çok tatlı bir kız ve bu tür rollere çok yakışıyor.  Bu arada altyazını hazırlayan
'' ErayBD '' abimizede gönülden teşekkürler .Çünkü uzun zamandır %99!u bitmiş olarak her gün takip ediyordum.Nihayet bugün izledim ve daha çok genç arkadaşlara tavsiye ederim. İyi seyirler
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film