Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(16) -
4.sezon için ; Netflix'e söyleyin Mercedes'i biraz daha yalasın bu az olmuş.Resmen Max'in şampiyonluğunu gölgelemeye çalışmışlar.Bravo müthiş yapım böyle devam Netflix.


avatar
(180) -
4. Sezon keşke daha uzun olsaydı... Tadı damakta bırakacak bir yapım , keşke futbol için de böyle bir dizi yapılsa. Formula 1 in değerine değer katıyor resmen. İzleyin izlettirin...
8


avatar
(217) -
Bütün yarışları ve haberleri izlememe rağmen arka plandaki yaşanan olayların hiçbirinden haberim yokmuş. Hem sürükleyici hem de öğretici bir belgesel olmuş.
2020 yılının en iyi yarışı seçilmesine rağmen 3. Sezonda Türkiye’nin olmaması büyük bir hata olduğunu düşünüyorum.
10


default avatar
(2) -
Keşke Bottas'ın kıçını seyretmek yerine Türkiye GP'yi ve Russell'ın Mercedesteki olaylarını daha detaylı olarak izleyebilseydik. Malesef çok iyi 2 sezonun ardından çok büyük hayal kırıklığı olan bir 3. sezon.
(03.sezon için)
7


default avatar
(8) -
Formula sevenlerin ya da spor severlerin ilgiyle takip edeceği takım içi konuşmaların, pilotlar arası rekabetin perde arkasını merak edenlerin inanılmaz keyif alacağı bir yapım olmuş ben çok beğendim ve ilgiyle takip ettim puanım 9.
10


avatar
(1012) -
Şu maç ,yarış ,yeni dizi olmayan günlerde en iyi seçenekler belgeseller.Özellikle de spor belgeselleri mükemmel gidiyor.Netflix bu işte daha iyi.Formula 1 i 90lı yıllardan beri takip eden biriyseniz ve bir tutkunuz varsa bu size çok iyi gelecek.Genelde ilk sıraları kazananı şampiyonu hatırlarız ama diğer varlık mücadelesi veren pilot ve takımları pek umursamayız.Burada padoktan pite ordan piste varana kadar bu işin ve de sporun ardında yatan gücü, stresi ,baskıyı çok iyi bir kurguyla mükemmel ötesi vermeyi başarmışlar.Sezonlar akarken merakınızı yenemeyip bir çırpıda bitirip yeni bölüme geçeceksiniz.Bunun için yarış sonuçlarına geri dönüp bakmamanızı tavsiye ederim.
10


avatar
(180) -
Harika bir dizi-belgesel tarzı bir yapım. Formula 1 de gördüğümüz pilotlarin bazılarının hayatları yarışlar boyunca yaşadıkları takımdaki çekişmeler herşey güzel , çekimler vs büyük emek harcanmış...
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film