Giriş Kayıt

Winx Efsanesi: Kader (2021) Yorumlar


Fate: The Winx Saga

Yorumlar (5)
default avatar
(74) -
Bu diziye o kadar öfkeyim ki.. Winx gibi bir evreni alacaksın üstelik karanlık bir atmosferde yapacaksın sonra gidip bu kadar vasat bir seneryo ve tutarsız karakterlerle mahfedeceksin. O kadar zorlanarak ilk sezonu izledim ki, çok üzüldüm gerçekten. Berbat sezon finalinden bahsetmiyorum bile.
Ve hayır asla sabrina dizisi gibi değil Sabrina türüne göre çok kaliteli ve akıcı bir dizi.
4


default avatar
(316) -
Çizgi dizisiyle hiçbir benzerliği yok.Keşke adını The Winx Saga koymasalarmış.Çünkü bu dizi Winx'e hakaret gibi olmuş.Büyü okulu normal özel lise gibi olmuş.Fantastik kısım çok az.Çoğunlukla gençlerin lisedeki yaşamlarına odaklanıyor.Yani hafif fantastik soslu sıradan bir lise dizisi olmuş.Diğer yorumlarda da belirtildiği gibi Sabrina'nın çakması gibi birşey olmuş.Bölümleri izlerken resmen uyudum.Sıkıntıdan patladım.Sezonu bitirmeyi bile başaramadım.Kaçıncı bölümde kaldığımıda hatırlamıyorum.Oyuncularda çok kötü.Çizgi dizisini severdim.Ama bu nedir ya böyle.Hiç olmamış.Uzak durun.
1


avatar
(54) -
Gizemli ve fantastik bir dizi olmuş her bölüm kendini merak içinde bıraksada çok daha iyi olabilirdi. Devamı gelecek.


default avatar
(44) -
Sabrina dizisinden pek eksiği yok. NetFlix sürekli yeni içerik sunuyorum adı altında dizilerini allayıp pullayıp yeniden müşteriye sunuyor gibi bir havası var. Yine de bonkör olayım 7/10
7


avatar
(236) -
..Benzer örnekleri mevcut olmakla beraber.. Hedef kitlesi gençler olan yapım. Gizem entrika ve fantastik kurgusuyla seyri keyifli hale getirebiliyor.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film