Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(265) -
1. bölüm itibariyle oldukça sıkıcı, mantıksız ve anlamsız bir dizi. Aldatma, savaşta eşcinsellik, sınıf didişmeleri vs. gibi saçma sapan şeyleri öne çıkararak asıl konusunu yok etmiş. Akmıyor bir türlü, bitivermiyor, konudan konuya geçişler birden oluyor nerede ne başlıyor bitiyor karambole gidiyor. 1. Bölümü izledim ve devam edemedim. Vakit kaybı.
3

Cevaplar (1)
default avatar
(302) -
çok teşekkür ederim. beni vakit kaybından kurtardınız.


0
| Bildir


default avatar
(138) -
7 bölümlük kaliteli bir dizi. Dizi Polonya'nın Danzing şehrinin Almanlarca işgali ve akabinde ikinci dünya savaşının başlamasını konu ediniyor. İlk sezon Polonyanın ve Fransanın işgali ile sona eriyor. Dizi bence objektif olması ile diğer dönem dizilerinden ayrıldığını düşünüyorum. Savaşı bir kez de Almanların açısından bakılmasını işliyor. Sıradan bir Alman aile oln Frosller ailesinin savaş karşıtı olması ancak yaşamak adına bazı şeyleri istemeyerekte olsa kabulü güzel şekilde ele alınmış. Dizi savaşı adeta bir arkeolog gibi katman katman kazarak yani konular katman katman işleniyor. Önce savaşın taraflar arasındaki durumu, savaşın bireyler arasında anlamı, her iki tarafın acısının gösterimi, savaşın getirdiği zorluklar, savaş atmosferinde eşcinsellik vb durumlar izleyiciye aktarılıyor.

Oyunculuklar olsun mekan tasarımları olsun bence iyi. İzlemek isteyenlere savaşta gün gün, ay ay ne olmuş anlamaları için tavsiye ederim.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film