Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
avatar
(50) -
Haftasonu Cumartesi başladım Pazar bitirdim. Güzel bir dizi, zaman zaman biraz ağırlaşıyor ama sonuna kadar aman bir ayrıntı kaçırmayım diye dikkatle izliyorsunuz. Harika oyunculuk. Psikolojik gerilim ve dram seviyorsanız mutlaka seyredin.
8


default avatar
(176) -
İlk bölümler özellikle plot bölüm çok sıkıcı, bölümlerde çok ters köşe veya heyecan uyandıran bir olay olmuyor. Her bölüm tecavüzcünün peşinden küçük adımlarla küçük bilgilerle gidiyorlar. Oyunculuklar iyi kadro iyi, kendini izlettiren ama çokta içine alamayan bir dizi. İleri sarma yöntemiyle daha akıcı oluyor,genelde bölümlerde kaçıracağınız hiç bir şey yok. Yoklukta gideri olan sıradan bir dizi.
7


avatar
(741) -
2 bolumluk dızı zorlanarak 8 bolum yapılmış.. 2-6 arası tum bolumler yerlı dızı havasında uzun bakısmalar.. uzattıklarını anlamış olacaklar ki 7.bölümde hızlıca silivri soğuktur oldu. ağır tempo hoşlanmayanlar izlemesin derim.


avatar
(6203) -
Şöyle yorumlara baktığımda çoğunluk 8 ve üzeri puanlar vermiş.Kendi adıma ben öylesine abartılacak bir dizi olmadığını gördüm.İlk bölüm güzel başladı sonralar sulanarak hiç bir heyecan ve merak hissettirmeden durağan bir tempoda da bitti. Zaten ''Knives Out'' filiminde acayip ayar olduğum Detective Grace Rasmussen 8 bölüm zor katlandığım gibi bir de diğer Detective kadın Karen Duvall'e polislik yakışmadığı gibi konuşma tarzı ve kısık ses tonu da dizinin içine girmemi engelledi.Kısaca tamam dizide bir kalite var süper değildi ama çok ta kötü değil.Yinede merak edenler için iyi seyirler dilerim...
5


default avatar
(1) -
Hayatın ta kendisi, oradaymışız gibi. Çok sağlam bir polisiye-drama. Mutlaka ama mutlaka izleyin. Keske Netflix'in butun yapimlari bu kalitede olsa.
9


default avatar
(36) -
Netflix'in en iyi işlerinden. Birçoklarının dediği gibi dizi değil, hayatın ta kendisi! Bu da izlerken boğazınızda bir yumru kalmasına neden oluyor.

Uyarlandığı makaleyi okumak isteyenler için bırakayım linkini: https://www.propublica.org/article/false-rape-accusations-an-unbelievable-story
9


avatar
(806) -
Hayatta zaten kendini tek başına hisseden genç bir kızın yaşadığı travma ve sonrasını anlatan suç ve psikoloji temalı güzel dizi.Kesinlikle izlemeye değer.
8


default avatar
(141) -
Böyle bir konu ancak bu kadar güzel işlenebilirdi, gayet akıcı, çelişkiler içermeyen, gereksiz abartmalar olmadan, başarılı...
10


avatar
(2674) -
Her biri yaklaşık 50 dakikadan oluşan 8 bölümlük bir Netflix dizisi Unbelievable. Polisiye gibi gözükmesine rağmen, daha çok mağdurların psikolojik durumunu gözler önüne seren başarılı bir drama.
8


avatar
(34) -
Güzel bir dram olmuş.Öyle ağırda değil:Psikolojik drama da diyebiliriz.İnsan ilişkileri,bireysellik,yalnızlık,çaresizlik üzerine kurulu bir dizi.Bakış açıları insana göre nasıl da değişebiliyor;duygular içinde gelgitler:Sürükleyici,izlenir.
9


default avatar
(6) -
Merakla bitirdiğim dizi,
Sürprizbozan: Göster
Empati kurmanıza yardımcı oluyor,tavsiye ederim
8


avatar
(546) -
Dizi demek pek doğru sayılmaz, herşeyi gerçekten nasılsa kısaraktan yansıtmışlar.Her insanın psikolojisi farklı herkes farklı tepkiler veriyor.Mağdurların yaşadıkları psikolojileri çok iyi yansıtmışlar.Harika bir yapım olmuş.Acı ama gerçek , ne vakalar umursamazlıklar yüzünden kat be kat artarak ilerliyor.İzleyin bir çırpıda bitireceksiniz.9/10
9


default avatar
(6) -
Son zamanlarda seyrettiğim en iyi dizi diyebilirim.Son dakikalarında göz yaşlarıma hakim olamadım.Tavsiye ederim.


default avatar
(475) -
Çok iyi suç drama dizisiydi. Hikayesi farklı olsada aklıma ''The killing'' dizisini getirdi kalite açısından. Tecavüz olayının ,genç kızın hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor.
Sürprizbozan: Göster
Dizide dikkatimi çeken bir şey daha vardı ;
Sürprizbozan: Göster
Güzel bir ayrıntıydı.
9


default avatar
(45) -
İlk başta polisiye sandım ama, aslında drama bir dizi. Biraz fazla iyimser, klasik Tv dizisi gibi, hep iyileri kazanır mesajı veriyor. Dizi de bir tek aksiyon sahnesi var, onu da yetersiz çekmişler.
Drama olarak, başarılı bir drama. Oyunculuk, işleyiş, sürükleyicilik yeterli. Konu standart dışı, sizi sarıyor ve peş peşe bölüm izletiyor.
7


default avatar
(222) -
Sürprizbozan: Göster
(01.sezon için)
7

Cevaplar (2)
default avatar
(146) -
Aga spoiler vermişin bildiğin ya . Erkek polislerin ilgisizliği değil şüpheli yaklaşıyorlar . Ve o kadar saçma olaylar geliyorki birçok şeye öyle yaklaşım yapıyorlar . Dediğinle alakası yok


0
| Bildir
default avatar
(222) -
Aga spoiler olduğu için kapalı. İstemeyen bakmaz. Polissin galiba. Saçma olaylar bile gelse doğru olabilir diye dikkatli olun. Müge Anlıya bırakmayın işleri.
7


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film