Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
avatar
(107) -
Evet dizinin sürükleyici bir tarafı var ama öyle büyük mantık hataları ve gerçek hayatta gerçekleşmesi imkansız tesadüfler varki, dizinin tüm inandırıcılığını alıp götürüyor.

Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(86) -
İki akşamdır beni işimden ve sosyal hayatımdan alıkoyan harika gizemli sürükleyici bir mini dizi. Sonuna kadar merakla izlettiriyor. Şimdi bu seviyede başka bir mini dizi bulmam şart oldu.
9


avatar
(6203) -
Son günlerde izlediğim kötü filmlerden sonra soluksuz izlediğim bir dizi oldu. 8 bölümlük tek sezonluk bir İngiliz dizisi. Gerçekten son bölüme kadar katil kim sorusunu sordurtan ama bütün tahminleri çürüten fevkalade bir dizi. Ayrıca Dexter abimizin de olması diziye ayrı bir heyecan katması da çok başarılıydı. Daha fazla yazmadan mutlaka izlemenizi öneririm....
7


avatar
(13) -
Dizi herşeyi ile oturaklı ve kendini izleten türden. Olay örgüleri, herkesin sakladığı bir sır olması ve son ana kadar izleyiciyi ters köşe yapma derdinde olan bir dizi. Bir Michael C. Hall ve Dexter hayranı olarak söyleyebilirim ki bu mini dizi bir şansı hak ediyor. 7/10
son olarak tek bir konuda mantık sorgulaması gerektirdi;
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(13) -
Kuş bakışı güzel gibi görünse de, olayların işlenişi çok saçma. Herkes bir şeyler saklıyor, niye sakladığının altı boş. Saçma sapan planlar altı boş, saçma sapan senaryo altı boş... Bu kadar 6 boş bir senaryoya puanım da 6. O da kuş bakışı izlediğim için. Yoklukta gideri var o kadar.
6


avatar
(2674) -
Senaryosu Amerikalı gizem ve korku romanı yazarı Harlen Coben'e ait her biri yaklaşık 45 dakikadan oluşan 8 bölümlük bir Netflix dizisi Safe.
Sürprizbozan: Göster


Sıkılmadan seyredebilen ilgi çekici bir dizi, tavsiye ederim.
7


avatar
(1012) -
Merakla sonuna kadar izletiyor ama niyeyse çok fazla kişiden şüphelendirip en olmadık twistler sadece cinayet fiml ve dizilerinde oluyor.
Sürprizbozan: Göster
Bu tür kurgusal cinayet yapımı çok izlemediyseniz izleyin.Ama eskiler için yeni bir şey yok.
5


avatar
(882) -
Çok beğendim. En ufak detaya kadar güzel bir şekilde akılda soru işareti bırakmadan son buldu. Olay kurgusu gayet başarılı idi. Tahmin etmesi zor bir final ile şaşırttı. Harlan Coben romanlarından uyarlanan her dizi/film şahane oluyor. Kitapları da feci sarar okuyucuyu. Tavsiye ederim.


default avatar
(5) -
Son yıllarda izlediğim en muhteşem bir dizi, devamlı ters köşeler ve inanılmaz bir final


avatar
(3699) -
Dizi sıradan bir polisiye dizisi. Hatta doktorlar polisten daha iyi sonuçlar elde ediyor. İlk bölümden itibaren maalesef ısınamadım diziye. Oyuncuların tipinden midir, yoksa aksanından mı? Bilemedim. İngiliz artistleri hep soğuk gelmiştir bana. Bana göre seyretmeseniz de bir şey kaybetmezsiniz kategorisinde. İyi seyirler.
Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(7) -
Bir arkadaşın yazdığı gibi merak ettireceğiz diye yapılan mantık hataları göze batmaya başladıkça o merak bile solup gidiyor.
6


avatar
(64) -
Çok güzel bir kurguya oturtulmuş, temposu da gayet iyi bir arkası yarın bölümlü dizi. Tek sezon, tadında bir senaryo, zorlama uzatma yapılmamış. Michael C.Hall gerçekten çok karizmatik bir oyuncu, Dexter gibi bir başyapıttan sonra bu denli mütevazı bir projede olması, hatta yapımcısı olması beni şaşırttı. Bir solukta izlenip bitirilebilecek bir dizi. Tavsiye ederim.
Bu arada ilginç bir detay, Jojo karakterinin eşi (Lauren Marshall) karakterini oynayan Laila Rouass, snooker'ın aktif ve yaşayan efsanesi Ronnie O'Sullivan'ın eşi imiş. Meraklısına dipnot olsun.
8


default avatar
(144) -
ilk bölümüyle benden de onayı almış ikinci bölüne hemen geçirmiştir ikinci bölümü de aynı heyecanla devam ediyor başlayın güzel dizi pişman olmazsınız dexteri da özlemişiz yav
9


default avatar
(5) -
Sadece bir bölüm izleyin ve kendiniz karar verin sonraki bölümü merak edecekseniz..ben çok beğendim


avatar
(8) -
Dexter'a bayıldığım için, yani Michael Hall'den bahsediyorum, bu diziye bakmak istedim. Tabi ilk çıktığı zamanlardan şimdiye kadar imdb puanı düşüşe geçti ama bilemedim. İlk bölümü izledim az önce. Gayet güzel bir dizi. İngiliz drama dizilerine birkaç ton Amerikan tarzı katılmış gibi duruyor. Gülücük Bir de Michael Hall'in İngiliz aksanı olmamış, üzgünüm. Yine de Dexter'dır, ne yapsa severim. Polis


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film