Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(209) -
Yorumların çoğu filme uygun.. Bilindik senaryo, kurgu, akıla gelmeyecek kötü kurgulu sahneler.. Ben kötü adam olsam,, adamları mı daha iyi sınarım... Milyon euroluk işe 2 adam yollamam. Fazla film izlemek te kötü.. kötü kurgular yoruyor izleyeni... Akıl iyi bir şey değil. Tahammülsüzlüğe yol açıyor. Jean-Claude Van Damme ve benzer sanatçıları-
10-30 yaş arası izleyen nesil yine de kötü oy vermez.. Daha bitirmedim sonu süprize doğru gidiyor.. Bir de illa eski tanınmış oyunculur kullanılacak sa Bari torunları olsun,,,!! kızının veya oğlunun çocuğu.. Daha gerçekçi olur..
6


avatar
(998) -
Çok basit, ağır, sıkıcı bir film. Kişisel fikrim tamamen zaman kaybı. Jean-Claude Van Damme küllerinden doğar ümidi ile izledim, tüm film şimdi başlayacak şimdi başlayacak derken film bitti Süperrrrrr .
4


avatar
(59) -
Fena bir film değil ama biraz yavaş, bazen sıkabilir.
6


avatar
(151) -
Van damme yaşlanmışmı ne? eski halleri pek kalmamış gibi. Vasatı aşamayacağını düşünüyorum
Sürprizbozan: Göster
4

Cevaplar (1)
default avatar
(190) -
Çok Mutlu spoilerine güldüm.filmi izlemedim fakat artık bu tarz yapımlara bakmıyorumm jan reno'nun geçen filmi çıkmış jason ve liam'dan bitti sıra ona mı geldi dedim izlemedim nicolas'ında filmlerine bakmıyorum yaşlandılar ne için çekiyolar hala anlamadım bu filmleri


0
| Bildir


avatar
(317) -
Olay örgüsü ve konusu klişe, zaman zaman fazla yavaşlasa da film kendini izlettirdi. Guzel yanı sacma ve zorlama dovus sahneleri olmamasıydı bence. Vam damme severseniz veya izleyecek başka film elinizin altında yoksa izlenilebilir .
6


avatar
(1040) -
Filmde aykırı bir olay yada bir abartı yok bu gün sizin bile başınıza gelebilecek bir olayı gösterince insanlara çok ağır ve yavaş ilerleyen bir film gibi geliyor ayrıca filmin sonu çok havada kalmış


avatar
(6203) -
Aslında filme başlarken beklentim iyi yöndeydi ve Van Damme'ın hatırına izlediğim ama inanılmaz derecede yavaş ilerleyen bir filmdi. Güzel olan yanı ise ummadığınız bir sonla karşılaşıyorsunuz ve bitişi havada kalmış.Van Damme olunca hareket bekliyorsunuz ama malesef olmuyor .Birde film bir çok konuda zayıf ve basit kalmış.Eğer sabırlıysanız kanser olmadan yinede şans verilebilir..
5


avatar
(49) -
ben begenmedim arkadaslar ; 80 lerde video kaset zamanı ögrenci yurdunda bir amcamız bir iki yan rolde oynamış JÖN tabiri ile bir video kaset getirdi bir tarafinda kendi oynadıgı küçük iki karelik roller vardi işte işte bakın bu benim sagdaki derdi bizde vayyy! .. kasedin diger tarafı kahramanımız kan sporunun başrolü van damme abimiz belki onlarca kez seyrederdik o filmi O yıllar herkes bacagını açmaya çalışırdı en azından ben Gülücük niye anlattıysam bir anımı paylaşmak istedim güzel günlerdi .ama bu film zayıf kalmış soguk roller oturmamış senaryo basit çekimler kötü siz bilirsiniz van damme hatrına belki seyret sil olabilir.


default avatar
(224) -
kötü bir film değil ancak düşük bütçesi basit kurgusu ve van damme nin yaşı itibariyle vasat bir film olmuş tek olumlu yanı finali fena değildi bu arada sam louwyck karakterinin hakkını veren tek oyuncu olmuş.
5


avatar
(8407) -
Son zamanlarda izlediğim en iyi Van Damme filmi! Dramı, kavgası tam tadında... Şiddetle tavsiye ederim lakin iflah olmaz bir hayranı olduğumdan subjektif bakmış olabilirim, söyleyim. İyi seyirler olsun.

Cevaplar (2)
avatar
(998) -
Hayranlığından gözüne perde inmiş hahahahahhah Süperrrrrr
4


1
| Bildir
avatar
(8407) -
Onu belirttim zaten Gülücük Taş atacaksan böyle olmalı ama tebrik ederim seni, üzmeden kırmadan rencide etmeden... Teşekkürler...


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film