Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(193) -
Bazı filmler olur bir kitap okuma hissi verdirir insana. Ki bu hissi kitap kurtları çok iyi bilir. Bu mini dizide bana kesinlikle bir kitap okuma hissi verdirdi. Kişi karakterleri, ruh halleri, karakterleri, müthiş diyaloglar ve enfes tablo misali görüntüler. Mini dizi olması da çok güzel olmuş. Uzatmalar yok, dediğim gibi güzel bir kitap okumak gibiydi.
10


avatar
(6) -
The Terror 1. Sezon ile inanılmaz benzer bir hikaye. Hatta neredeyse %80 aynı senaryo ama oyunculuklar ve çekim kalitesi oturup izlettirdi. Ben bunu bi yerden hatırlar gibiyim diye diye izledim Gülücük


avatar
(51) -
The Terror'ün ilk sezonunu beğenenler bunu da beğenir. Avlanma sahneleri ve atmosfer iyi. Zaten 5 bölüm. Fakat denildiği gibi konu çok kısır bir konu, yeni bir şey vadetmiyor hikaye namına. Fakat izlemesi keyifliydi benim açımdan, hikayesinden daha çok manzaralar, o koşullardaki mücadele vs. için izleyebilirsiniz.
7


avatar
(6204) -
Beğenen arkadaşların aksine hiç beğenmedim desem yalan olmaz. Çünkü neredeyse baştan sona diyaloglarla geçen ağır temposunun dışında kasvetli görüntüleriyle resmen içim karardı. Daha sonrası basit bir öykü ve dizi süresince farklı kişiler üzerine odaklanan konular hiç tatmin edici değildi. Yalnız son bölümlere doğru kuzey kutup manzaraları fena değildi. Ayrıca Colin Farrell'in aldığı kilolar dikkat çekiciydi. Açıkçası İMDB puanına aldanarak izledim ama hiç keyif almadım. Tamamlaması zor bir dizi olduğundan tavsiye etmem çok zor......
4


avatar
(265) -
Oyunculuklar ve sinematografi müthiş. Biraz insanların şeytani taraflarını vurgulayan, biraz suç, biraz kutupta hayatta kalma ve polisiye vs. karmaşık bir hikayesi var. Tempo yavaş, daha çok uzun bir roman okuyor gibi. Ama bence harika bir dönem filmi olmuş (mini dizilere film diyorum). Sadece görüntüler için bile izlenebilir. Arşivime koydum (not: benim yorumuma bakarak izleyeceklere söylüyorum; izleyip de beğnmemeniz durumunda hiç bir sorumluluk kabul etmem. Kendi kararınızdır.)
8

Cevaplar (2)
avatar
(502) -
Svalbard/Norveç'te çekmişler muazzam aynen, detay yazmayım herkes izleyip kendisi deneyimlesin.
9


0
| Bildir
avatar
(265) -
Evet, senin hesap ben de bir filmi övdüğüm için beğenmeyenler tarafından fırça yedim. Bundan sonra her yorumun başına "Dikkat, film hakkında edinilen duygular herkesin kendi sorumluluğundadır, edineceğiniz negatif izlenimler hakkında hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz" diye yazacağım ve ondan sonra yorum yapacağım. Gülücük
8


1
| Bildir


avatar
(502) -
Ben çok beğendim, dizi bam başka bir hal alıyor. Fazla da övmek istemiyorum açıkçası çünkü insanları beklenti içine de sokmak istemem, belki beğenmez sonra benden bilmesin. (Burada buna bir kaç kez denk geldim maalesef, ben beğendim diye kendisinin de beğeneceğini sananlar oluyor bazen Gülücük sonuçta zevk bu: bana göre 10, sana göre 1 olabilir).

Baş roldeki henüz 31 yaşında olan Jack O'Connell muazzam iş çıkarmış, aşırı beğendim diyebilirim içinde bulunduğu ruh hali ve durumu çok iyi yansıtmış. Umuyor ve diliyorum ileride daha çok görürüz kendisini.
C.Farrell bu defa bambaşka bir karakterde karşımızı çıkıyor ona diyecek laf yok.
Herkese iyi seyirler dilerim ve tavsiye de ederim.
UFAK BİR NOT: İngilizce öğrenmek amaçlı izleyen genç bir kitle var biliyorum, onlar için de ayrıca tavsiye ederim çünkü r harfi başta olmadıkça söylenmeyen BBC ingilizcesi konuşuyorlar, dinleme ve kulak aşinalığı için güzel bir dizi.
9


default avatar
(27) -
Donemi iyi yansitmislar herhalde. Discovery vb. kanallarda gormedigimiz / aklimiza gelmeyen sahneler var. Ayrica, Colin Farrell'in oyunculukta ne seviyeye geldigini ve canlandirdigi karakteri gormeye deger.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film