Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(1818) -
Bakış açısı önemli

Anime genel anlamda içinde barındırdığı mesajlarla çok başarılı. Karakterin Japon standartlarında olması da yeterli. Bölüm introsu ve bitiş yeri fazla uzun. Bölümleri bu nedenle ileri sararak başlıyorsunuz her defasında ama yine de keyifli bir anime. Şu an 145. bölüm yayınlandı. Sadece her şeyden bir şey eklenme durumu tuhaf kaçıyor. Kilise eğitimi gören Japon sihirbazlar. Böyle söyleyince gerçekten yapımcılara soracağım çok soru var diyebilirim. Her şekilde animesever herkes bunu beğenecektir. Çizimlerin olaylar ile aksiyonu başarılı.

İyi seyirler.
Saygılar


avatar
(17) -
Konusunu çok beğendim ama bölüm sayısı çok fazla. 1 bölümde bitebilecek bir dövüş sahnesini uzata uzata 6-7 bölüme yayıyorlar. Baştaki özet ve bölüm içindeki tekrarlardan bahsetmiyorum bile. Ortalama 120 bölüm izledim ve maksimum 3 veya 4 konu işlemişlerdir. (Ana konu zaten 1 tane, onu bile zor bitirdiler) Haftalık izleyenlere sabırlar diliyorum.
7


default avatar
(19) -
İzlerken yeryer bunaldığım anime, karakterler, hikaye hatta bölümleri bile sürekli kendini tekrar ediyor. Normal bir bölüm 20 küsür dakika olsada girişte önceki böümün özeti, ana hikaye ve introyuda eklediğinizde ilk 5 dakika ve bunun üzerine kapanışıda eklendiğinizde 7 dakikalık bir kısımı atlayorsunuz, her bölüm yaklaşık 15 dakikaya iniyor. Atladığınız için birşey kaçırdığınızı düşünmeyin zaten tekrar ediyor aynı şeyler ilerleyen bölümlerde. Ne kadar taklit ve tekrardan oluşsada, öylesine boş bir zamanınızda vakit geçirmek için izleyebileceğiniz bir anime.
5


avatar
(2) -
Naruto izleyen birisi hafiften benzetebilir iki animeyi Gülücük Başlarda Asta'nın fazla çıkan sesi rahatsız etse de sonradan düzeliyor. Anime gayet izlenebilecek düzeydedir.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film