Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(98) -
Film hakkında konuşmaya gerek yok. Ama giden insanlara da laf söylemeye gerek yok. Millet dertli tasalı borçlu mutsuz. Millet Bir tutam gülmek istiyor başka açıklaması yok. Normal şartlarda buna film bile denmez
1


avatar
(444) -
Her filmin yanına artan sırayla rakam koyup yeni hiçbir şey üretmeden, üretmeye gerek duymadan gişeyi darmadağın eden bir yapım için ne söylesek boş kalır. Ülkenin zeka ortalamasını belirleyen film olmasa bari.
1


default avatar
(8) -
Recep İvedik 6 çekimleri sırasında Bursanın Karacabey ilçesinde doğaya verdiği zarar ve insanlara olan saygısızlığı yüzünden protesto edilecek bir filmdir. Film çekmek için Afrikaya gitmek yerine kendi topraklarını tercih eden ama doğaya, çevreye saygısı olmayan birinin filmini izlemeye gerek yoktur.
1


Yorumlar (61)
avatar
(43) -
Evet, Recep İvedik serisi içerisinde sönük kalmış bir film olabilir ama bu filmi açıp izleyen insanlar zaten belli bir seviyede beklentiyle izliyor: izle, eğlen, vakit öldür ve geç...

İlk beş filmi izleyip altıncıyı izlemeye geliyorsanız kusura bakmayın ama bir puan vermeye hakkınız yok. Beklentilerinizi bilin. Filmin adı "Recep İvedik Afrika'da" olsa belki o zaman ayıkırdınız.
6


avatar
(127) -
Sanırım Şahan kendi yarattığı karakterin özelliklerini unutmaya başlamış. Çünkü bu filmdeki Recep İvedik değil de başka bir karakter gibiydi. İlk üç filmi zamanında izleyip bırakmıştım. Sonra nedense aklıma geldi diğer üçünü de tamamlayayım bari dedim. 4 ve 5 her ne kadar idare eder olsalar da bu film gerçekten çok kötüydü.
2


default avatar
(5) -
İzleyiciyle dalga geçme boyutu rezillik düzeyine çıkmış, 3 ten sonraki her bölüm dram ... İnsanlar aç diye her yemekte taş sunulmaz ki ...
1


avatar
(103) -
Recep ivedik filmleri arasında gerçekten en ama en kötüsü. Normalde severek de izledim çoğunu. Gerçekten de eglencelileri vardı.
Bana göre Recep İvedik Sıralaması : 2 - 4 - 1 - 5 - 3 - 6
Gelelim Sinemasal değerine.recep İvediğin filmleri izle eğlen ve bir daha hatırlama minvalinde değerlendirdim. Sinemaya ya da bana kattığı herhangi bir şey yok. Ama izlediğim 90 dk' yı bana unutturabiliyor ve eğleniyorum. Youtube' da binlerce böyle video. Kimse ben izlemiyorum demesin bu videolar milyonlarca izleniyor. Recep' in de gişe izlenme sayıları ortada.
Neden mi izleniyor! İnsanlar hayatın içinde eğlenmek için arayış içerisinde. Geçim sıkıntısı ve hayat şartlarının zorluğu ve insanların problemleri onlara bir nebze de olsa nefes alacak arayışlara itiyor. TİKTOK videoları ve daha niceleri neden trend oluyor sanıyorsunuz. İnsanlar hayatın içerisinde kendisine yer arıyor. Yaşam belirtisi arıyor. Kimseyi yadırgamayın bu da izlenir mi diye.
1


avatar
(806) -
Ulan ben sosyal medyada bile bir ileti paylaşmadan önce 40 kere kontrol ediyorum . İfadelerim düzgün mü, noktalama işaretlerine dikkat etmiş miyim, ne anlatmak istediğim yeterince açık mı diye falan filan. Neden? Çünkü bu mesajımı birkaç yüz kişi okuyacak diye.
Şimdi buradan Şahan'a seslenmek lazım; sen bu -film demeye de dilim varmıyor- filmtrak şeyle milyonlarca insanın karşısına çıkmaya utanmıyor musun? Senin hiç mi sevenin yok arkadaş ! " O pantolon sana hiç yakışmamış; bununla insan içine çıkma! " dercesine " Bu filmle seyircilerin önüne çıkma! " diyen hiç kimse yok mu gerçekten çevrende?
Mevzu paraysa -ki para- e ama kazandın sen onca parayı ilk beş filminden. Gözünü seveyim burada dur. 7 sayısını da kirletme. Lütfen. Ve son olarak:
"Sinemanın çöplüğüne şu yoldan gidebilirsin; sağdan sağdan..."
3

Cevaplar (4)
avatar
(81) -
Yahu ben bu insanları anlamıyorum, akıl var mantık var; sen şimdi para kazandığın bir yapımı kısacası ekmek tekneni (çalma çırpma yok, hak yemek yok,dolandırma yok,namussuzluk şerefsizlik yok beğenmezsen izlemeyebilirsin zorlayan da yok) sırf şurada adı sanı belli olmayan tek meziyeti TA'da yorum yapmak olan biri için bırakır mısın? Ciddi ciddi bunu soruyorum ve merak ediyorum bu nasıl bir zihniyettir arkadaş? Talep olursa arz da olacaktır bundan daha doğal ne olabilir ki? İsterse dünyanın en iğrenç filmini çeksin nezaman böyle filmlere para kaçırmaz insanlar, o zaman bırakır bu bu kadar BASİT yahu.
6


0
| Bildir
avatar
(806) -
Eee? Senin ne meziyetlerin var bakalım "Lejyoner" Efendi? Yorumumda yazdığım son 6 sözcük senin için de geçerli!..
3


0
| Bildir
avatar
(81) -
Meziyetim var ya da yok, konumuzla alakası yok. Şu konuya kafa yorabilmek için bir meziyetimin olmasına gerek bile yok, 3-4 yaşında, konuşmayı yeni sökmüş bir çocuğun beynine sahip olmak yeterli bence. Adamın seveni de var izleyeni de var demek ki filmlerine devam ediyor değil mi? Ufacık beyni olan bunu idrak edebilir. Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki adamın hiç seveni yok arkasından 7 ceddine sövüyorlar sırf Recep İvedik serilerine devam ettiği için. Afedersiniz ama buna sadece gülünür. Ha adam bir film çeker sonucunda 3-4 kişi bile izlemez ve hala serisine devam ederse o zaman bak bir gıdım hak veririm size ama yine "sana ne" demek çok daha mantıklı, izleyeni yok film kötü bu adam neden film çekiyor dersin Şahan Gökbakar da "sana ne" der bitti gitti. Burada öyle bir durum da yok adam gişede iyi para kırmış Gülücük
6


0
| Bildir
avatar
(806) -
Ok.
3


0
| Bildir


avatar
(105) -
bom boş banalleşen artık diğer serilerdeki gibi etkisini göstermeyen recep ivedik esprileriyle dolu sıkıntıdan izleyeyim bari deyip izlemeseydim keşke dediğim bir film sevenleri izlesin ama benim gibi sıkıntıdan açayım bakalım nasılmış diyenler izlemesin bence vakitlerini başka bir filde değerlendirsin daha iyi


avatar
(8407) -
Birkaç komik sahne ve güzel manzara var. Bu sefer sanki biraz daha masraf edilmiş gibi ama Netflix ve sosyal izolasyon olmasa, izlemeyi düşünmezdim bile...


avatar
(1723) -
adam resmen türk halkıyla dalga geçiyor, üşenmedim tüm recep ivedik serilerinin hasılatlarına baktım, 3 trilyonda var 85 trilyonda, hiçbir recep ivedik filmini sinemada izlemediğim için şanslı hissediyorum, keriz silkeliyor adeta şahan'cım, türk milletine -feraset sahibi insanları tenzih ediyorum, özellikle bu keriz silkeleyen şahan'cıma prim verenlerden bahsediyorum- biraz daha akıl ve izan nasip etsin Allah...
1


default avatar
(323) -
kötü. tek kelime ile kötü. nerde o ilk 2 recep ivedik nerde bu. yazık. filme sadece afrikalı oyuncular için puan verilir. yoksa puanı bile haketmiyor.
2


avatar
(1239) -
Bazı sahneleri gerçekten komik ve eğlenceliydi ancak bir o kadar da gereksiz ve içi boş sahne vardı. 1-2 puan vermekte adaletsiz bir yaklaşım.Emeğe saygı arkadaşlar.
İyi seyirler ..
5


avatar
(103) -
İnanmayacaksınız ama diğer 5 filmi beğenen birisi olarak bu film çok ama çok kötü. Normalde filmlere 1 puan verme huyum hiç yoktur hatta veren kişileri eleştiririm. 1 Puan veriyorum bu filme çünkü gerçekten komedi filminde hiç mi gülmez insan. Buna film bile denmez. Deneme denir ancak. Acemice. Sadece ama sadece küfür var ve o da güldürmüyor. İzlemeyin izlettirmeyin.
1


default avatar
(59) -
Netflix'e düşmüş. Güleriz biraz izleyelim dedik ama o kadar sıkıldık ki üç parça halinde zorlaya zorlaya izledik dünden bugüne. İlk iki filmde komik gelen jestler mimikler diyaloglar her filmde kopyalandıkça artık çok baydı. Aynı kalıpların üzerine bir de kötü senaryo, kötü kurgu, kötü oyunculuklar, kötü makyajlar, kötü cgi kalitesi vs. eklenince film çekilmez oluyor gerçekten. Çok çok boş zamanınız var ise izleyin yoksa tavsiye etmem. Serinin fanı iseniz de gidin ilk iki filmi tekrar izleyin daha çok gülersiniz. Puan: 10/4
4


default avatar
(38) -
Recep ivedik recep ivedik degildi bu filmde cok acele yapilmis malesef
1


avatar
(6204) -
Corona illeti yüzünden şu evde kaldığımız günlerde üye olduğum siteye bugün düşmesiyle film yokluğunda bir bakayım dedim ama bu kadarda iğrençlik gerçekten beklemiyordum. Tüm samimiyetimle yazıyorum hiçbir sanat değeri olmayan sadece insanı aptal yerine koymanın dışında hiç bir özelliği olmayan berbat ötesi mide bulandırıcı bir film. Nokta
1

Cevaplar (2)
default avatar
(1) -
bundan önceki 5 filmin sanat değeri var mıydı ?! onda aptal yerine koymadı mı ?!


0
| Bildir
avatar
(6204) -
İlk 1.ve 2 nin hatırına eğlence osun diye izlemiştim zaten diğerleri izlememiştim ama siz akimm kardeş haklısınız....
1


0
| Bildir


avatar
(654) -
Tüm komedyenlerde aynı sorun var , Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Şafak Sezer gibi filmlerine çok güldüğüm tipler galiba hayatları boyunca biriktirdikleri mizahi düşünceleri ve anıları, ilk 3-5 filmde tüketiyorlar ve sonrasındaki çektikleri filmler çok kalitesiz ve zorlama oluyor.Bu filmi de gerçekten çok kötü buldum, bir iki sahne dışında komiklik yok gibiydi ve filmi bitirmek beni çok yordu.Büyük hayal kırıklığı bence.
4


avatar
(741) -
6 filmin sanırım en gereksizi olmuş.. bu gereksiz fikir yerine deliha ile buluşup evlenseymiş daha izlenir olurmuş
3


default avatar
(4) -
İzlerken gözüm kanadı. Aklım karıştı. Tekrardan alfabeye çalışmaya başladım. Karakter iyi kötü güldürüyor, seveni de var belli. Ama neden böyle saçma bir konuda, anlamsız espriler ile güldürme çabasına girilmiş, şaştım kaldım. Zaman israfından başka bir şey değil maalesef ki. Yazık.
1


avatar
(276) -
Recep İvedik serisinin ilk filmi gayet keyifli,komik ve hoş bir filmdi. Serinin devamı iste yer yer eh ama kötü filmlerdi. Son 6 film de gayet kötü bir film olmuş.
4


avatar
(62) -
Çakma efsanenin sonu olur umarım...Kalitenin dibinin altı...
1


default avatar
(4) -
tavsiyem sakın gitmeyin sinemaya sonra bir yerde izlersiniz. hayatımda ilk defa film bitmeden çıkmak istedim hem de baya süre varken. Bilet parası da haram zıkkım olsun umarım yemek nasip olmaz Şahan beye ve kardeşine.
1


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film