Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(1248) -
Konuya olan ilgimden dolayı beğeniyle izledim. Kendisi bu alanda çok önemli bir şahsiyetti. Belgeselden de gördüğüm üzere sürekli sağlık problemleri ile boğuşmuş. Gerçekten zor bir durum. Her şeyin başının sağlık olduğunu bir kez daha anladım.

Ölümü üzerine diğer DJ'lerin yıl boyunca Tim'i anmak adına onun şarkılarını çalmaları güzel bir incelikti. Tomorrowland 2018'de İsveç bayrağı üzerinde Avicii'nin bulunduğu görsel inanılmazdı. Her şeyiyle işini seven tam bir DJ'di. Hala 'Wake Me Up' en sevdiğim şarkılar arasındadır. Kendisini ve tarzını özleyeceğim.

RIP Avicii...
8


avatar
(10) -
Eğlence sektörünün çarkları zayıf ve hassas kişilikli sanatçılar için ölümcül olabiliyormuş, belgeselde bunu görüyoruz. Ailesinin ölümünden sonraki açıklamalarında geçen
Alıntı:
'Tim kendini içinde bulduğu iş dünyası makinesi için uygun değildi, hayranlarını seven ancak spot ışıklarından çekinen hassas biriydi.'
cümlesi de bunu doğruluyor. Kendisinden sonuna kadar fayadalanmak isteyen etrafındaki insanlardan kurtulmak istemiş ama belli ki başaramamış. En üzücü durumsa, alttaki yorumda 'ewrey'in de bahsettiği gibi onun yapabileceği müzikten yoksun kalmamız.
7


avatar
(346) -
Bir sanatçının çöküşe giden öyküsü olmuş. Yaşadıkları çok üzücü ölümü daha da üzücü, keşke zayıf bünyesine daha da dikkat edip daha sağlıklı yaşasaydı. Şimdi onun yeni şarkılarından kendine has tarzından mahrum kalacağız.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film