Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(8408) -
Netflikş, netflikş!… Olmamış, olmamış, olmamış! Ambiyans, mekanlar, manzaralar gayet iyi ama filmin asıl teması gerilim yok! Süresi çok uzun, bir yerden sonra takibi ve katlanması zorlaşıyor. Temposuzluk had safhada, yorucu bir yapım.


avatar
(614) -
İspanyol geleneği olarak sürekli vurucu bir şey olacak diye bekledim ama film hangi tempoda başladıysa o tempoda bitti. Bu süreçte de sıkıntıdan patladım. Çocuklar zaten ayrı sinir bozucuydu. Normal hayatımda 1 dakika bile tahammül edemem, bunlar evlatlık aldılar. İspanyol sinemasının başarılı bir örneği değil.
2


avatar
(199) -
Yorum yazmayacaktım fakat çok fazla izleyiciyi çeken yanıltıcı bir imdb puanıyla endam eyliyo web'de. Haliyle türün 5 puan üstü örneklerini bulmak çok zorken ışığa çekilen pervane gibi çekiliyoruz filme Gülücük Oyunculuklar berbat, çocuklara yapılan makyaj berbat (kirpiklerindeki beyaz rimel topaklarını gözümüze sokacak kadar) hikaye berbat. Ne gerilim var ne korku. İspanyol sineması neferi olması da sizi yanıltmasın. Play tuşuna basmadan ne kadar kötü olabilir ki demeden ufak ufak kaçıııın!
3


avatar
(178) -
Her ne kadar İspanyol sinemasını genellikle çok beğensem ve oldukça kaliteli projelere imza atıyor olsalar da ne yazık ki bu film hiç olmamış.

Gizem ve Gerilim unsurlarını çok iyi kullanarak izleyicide çoğu zaman ters köşe ve soğuk duş etkisi burakan filmlerle aklımızda yer edinen İspanya, zannediyorum bu defa Netflix kurbanı olmuş.

Hiçbir korku veya Gerilim öğesi barındırmıyor hikaye ki izlerken ziyadesiyle sıkıldım. Bana kalırsa vaktinize değmeyecek vasat bir film.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film